Στη φυλακή θα επιστρέψει ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, καθώς το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο -και σε δεύτερο βαθμό- για ασέλγεια ανήλικου κοριτσιού.

Ειδικότερα, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο έκρινε ένοχο κατά πλειοψηφία (4-3) τον 70χρονο μουσικό για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, κατά το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως και τον Μάιο του 2013.

Του επιβλήθηκε η ποινή φυλάκισης 5 ετών χωρίς αναστολή και ο μουσικός θα επιστρέψει στις φυλακές, όπου βρισκόταν ήδη προσωρινά κρατούμενος για άλλη υπόθεση ασέλγειας, με θύματα αυτή τη φορά τέσσερα ανήλικα –τότε- κορίτσια.

Καταπέλτης ο εισαγγελέας

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο κατηγορούμενος τέλεσε τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται» είπε ο εισαγγελέας για τον μουσικό, προσθέτοντας πως ο 70χρονος «δεν μπόρεσε να δώσει καμία πειστική απάντηση».

Όπως τόνισε ο εισαγγελέας αναφερόμενος στον κατηγορούμενο, που σε βάρος του εκκρεμεί και άλλη υπόθεση για σεξουαλική βία κατά ανηλίκων: «Ο κατηγορούμενος διακατέχεται από έναν διαταραγμένο σεξουαλικό κόσμο, με απουσία ενός αξιακού αισθήματος και απουσία ενοχών. Όλα αυτά συνδυάζονται με μια χειριστική συμπεριφορά του κατηγορουμένου και προς το δικαστήριο…».