Τα εισιτήρια για το σπουδαίο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στον Ρέντη για τα ημιτελικά του Challenge Cup τέθηκαν σε κυκλοφορία το πρωί της Τετάρτης, όπως είχε ενημερώσει ο Ερασιτέχνης των Πειραιωτών.

Ο κόσμος των ερυθρόλευκων μπορεί να προμηθευτεί εισιτήριο για το πρώτο ματς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και αναμένεται να γεμίσει το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη». Υπενθυμίζεται ότι είναι διπλοί αγώνες και ο νικητής στο ντέρμπι «αιωνίων» θα βρίσκεται στον τελικό.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τη διάθεση των εισιτηρίων: 

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για τον πρώτο ημιτελικό του CEV Challenge Cup στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» (Τρίτη 7/2, 20:00), με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη (1/2) στις 10:00 και θα πραγματοποιείται από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά) καθημερινά και ώρες 10:00-18:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€ (κεντρική κερκίδα), 20€ (VIP), 30€ court seats (δεύτερη σειρά), 50€ court seats (πρώτη σειρά).

*Στον πρώτο ημιτελικό του CEV Challenge Cup στο κλειστό του Ρέντη, δεν ισχύει η Κάρτα Μέλους, παρά μόνο τα εισιτήρια διαρκείας του βόλεϊ».