Συγκλονιστικές εξελίξεις στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας προανήγγειλε ο δικηγόρος της 34χρονης κατηγορούμενης, Αλέξης Κούγιας.

Όπως υπογράμμισε, μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από το δικαστήριο, ο Μάνος Δασκαλάκης που κατέθεσε πρώτος «κατέστρεψε» το κίνητρο που είχε αποδοθεί στην κατηγορούμενη.

«Νομίζω ότι όλοι έχετε αντιληφθεί την υπερασπιστική μας γραμμή, την οποία αναπτύξαμε και εγγράφως αλλά και προφορικά. Με αδιάσειστα στοιχεία αντικρούεται η κατηγορία», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Άλλαξε το κίνητρο

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, ο σύζυγος -όπως τόνισε είναι ακόμα παντρεμένοι- της 34χρονης «κατέστρεψε το κίνητρο που της είχε αποδώσει ο εισαγγελέας». Όπως σημείωσε, ο Μάνος Δασκαλάκης παρουσίασε άλλο επιχείρημα για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, από αυτό που είχε αποδώσει ο εισαγγελέας.

«Ο σύζυγος, ακόμα, της κυρίας κατηγορουμένης κατέστρεψε εντελώς το κίνητρο το οποίο έχει αναπτύξει αρχικά ο εισαγγελέας όταν έκανε την πρόταση στο συμβούλιο, το οποίο τελικά δέχθηκε και το συμβούλιο. Σήμερα, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε πράγματα, τα οποία ουσιαστικά δεν έχουν καμία σχέση», πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

«Ενώ το επιχείρημα του εισαγγελέα για το κίνητρο είναι ότι σκότωσε τα παιδιά για να κρατήσει τον σύζυγό της, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε σήμερα ότι σκότωσε το παιδί για να εκδικηθεί τον ίδιο. Όμως, δυστυχώς, δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας», πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

Τέλος, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου προανήγγειλε ότι «στις 7 του μηνός, κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος. Φοβόμουν ότι θα γίνει αυτό αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω».