Πατέρας δύο παιδιών ήταν ο 50χρονος ασφαλιστής που βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στο Μοσχάτο, το βράδυ της Δευτέρας.

Η μητέρα του, συγκλονισμένη, μίλησε στον Alpha, χαρακτηρίζοντας τον 50χρονο «στοργικό πατέρα».

«Αχ Παναγία μου, τι άλλο περιμένω Χριστέ μου. Ήταν πατέρας στοργικός. Όπου και να πήγαινε έπαιρνε μαζί τα παιδιά του, μέχρι και στο ποδόσφαιρο. Είχε όμορφη οικογένεια. Ήταν ήσυχος χαρακτήρας και αγαπητός στον κόσμο. Είχε φτιάξει και μια ομάδα δικιά του» περιέγραψε συντετριμμένη.

«Να έχει τέτοιο θάνατο; Τι κακό είχε κάνει; Τι είχε κάνει για να βρει τέτοιον θάνατο;» πρόσθεσε.

Ερευνα της ΕΛ.ΑΣ

Την ίδια στιγμή, η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τις Αρχές να προσπαθούν να συνθέσουν τα κομμάτια του «παζλ».

Η γυναίκα φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ο 50χρονος της χρωστούσε χρήματα. Στη μοιραία συνάντηση ο άνδρας, σύμφωνα με όσα φέρεται να έχει πει η 47χρονη στους αστυνομικούς, ήταν απελπισμένος επειδή δεν μπορούσε να της δώσει τα χρήματα αυτά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, σύμφωνα με την 47χρονη, σημειώθηκε καβγάς, κατά τη διάρκεια του οποίου, όπως ισχυρίζεται, πήρε ένα κορδόνι και προσπάθησε να πνίξει τον 50χρονο, με εκείνον να αντιδρά και να την απειλεί ότι θ’ αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, μετά την προσπάθειά της να τον στραγγαλίσει, ο 50χρονος τής είπε: «Δεν αντέχω άλλο, θα αυτοκτονήσω».

Τότε, εκείνη είπε ότι του απάντησε «αυτοκτόνα», με τον άνδρα να ανεβαίνει στην καρέκλα, να περνάει στο λαιμό του τη ζώνη που είχε κρεμάσει από το μονόζυγο και τη γυναίκα να του τραβάει την καρέκλα, με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του 50χρονου.

Η ίδια φέρεται να είπε στην κατάθεσή της: «Τον βοήθησα, του έσπρωξα την καρέκλα» και όταν είδε τον άνδρα να έχει κρεμαστεί, δεν ήξερε τι να κάνει, μέχρι που εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί.