Για άλλο ένα παιχνίδι η Λίβερπουλ εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 στην έδρα της Μπράιτον, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Premier Leaugue.

Οι «κόκκινοι» δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο γήπεδο και είδαν τους «γλάρους» να κάνουν ό,τι θέλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, φτάνοντας σε μια επιβλητική επικράτηση. Όλη η ιστορία του αγώνα γράφτηκε στο δεύτερο μέρος, όπου οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα τρεις φορές.

Το σκορ άνοιξε ο Σόλομον Μαρτς στο 47′ κάνοντας το 1-0, για να έρθει ο ίδιος παίκτης στο 53′ και να γράψει το 2-0, δίνοντας τεράστιο προβάδισμα στην ομάδα του. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ντάνι Γουέλμπεκ που διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 82ο λεπτό.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Σάντσεθ, Εστουπινιάν, Ντανκ (90+1’ Γουέμπστερ), Κόλγουϊλ, Γκρος, Μακ Άλιστερ (83’ Σαρμιέντο), Καϊσέδο, Λαλάνα (63’ Φέλτμαν), Μαρτς, Μιτόμα (90’ Λάμπτεϊ), Φέργκιουσον (63’ Γουέλμπεκ)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Άρνολντ, Ρόμπερτσον, Ματίπ (69’ Γκόμες), Κονατέ, Φαμπίνιο (68’ Κεϊτά), Χέντερσον (69’ Έλιοτ), Τιάγκο, Σαλάχ, Τσάμπερλεϊν (69’ Ντόακ), Γκάκπο

Τα προβλήματα συνεχίζονται και για την άλλη ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ καθώς και η Έβερτον ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τη Σάουθάμπτον, με τις δύο ομάδες πάντως να παραμένουν στον πάτο της βαθμολογίας ύστερα από 20 αγωνιστικές.

Το σκορ άνοιξαν τα «ζαχαρωτά» με τον Αμαντού Ονάνα στο 39′ για το 1-0, όμως οι «άγιοι» έφεραν την αναμέτρηση στα ίσα με τον Τζέιμς Γουόρντ-Πράους στο 46ο λεπτό του ματς. Για να έρθει και πάλι ο ίδιος παίκτης στο 78′ και να δώσει τη νίκη στη Σαουθάμπτον με το τελικό 2-1.