Ένα ραπ βίντεο κλιπ στο οποίο συμμετέχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Τουρκίας έχει γίνει viral στη γειτονική χώρα. Όπως φαίνεται στο βίντεο είναι έτοιμες να «νικήσουν τον εχθρό» σε σκηνές βγαλμένες από το Top Gun.

Οι εικόνες συνοδεύονται από τους ήχους του τουρκικού ύμνου διασκευασμένου ως ραπ τραγούδι.

Μάλιστα, τραγουδούν στρατιώτες, ναύτες, ακόμα και πιλότοι που ραπάρουν μέσα στο πιλοτήριο του F-16.

Δείτε το βίντεο

«Φόβος και πανικός στην Αθήνα»

Την ίδια στιγμή, για «φόβο και πανικό» στην Αθήνα κάνει λόγο στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα Hurriyet, μετά το επεισόδιο με πυροβολισμούς που προκλήθηκε έπειτα από έλεγχο των ελληνικών Αρχών σε τούρκους ψαράδες που βρίσκονταν εντός των ελληνικών υδάτων.

Πιο συγκεκριμένα, η τουρκική εφημερίδα αναφέρει στον τίτλο της: «Πρόκληση, παρενόχληση και πανικός στο Αιγαίο», και σημειώνει ψευδώς στα πλαίσια της τουρκικής προπαγάνδας ότι «ελληνικό σκάφος πυροβόλησε στους Τούρκους αλιείς», κάτι που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα, καθώς το ελληνικό πλήρωμα προχώρησε σε προειδοποιητικές βολές μετά την εμπλοκή της τουρκικής ακταιωρού, η οποία αποπειράθηκε να εμβολίσει το ελληνικό σκάφος.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι «ελληνικό σκάφος του Λιμενικού της Ελλάδας παρενόχλησε τους τούρκους αλιείς στα ανοιχτά στα Δίδυμα και έριξε προειδοποιητική βολή. Μόλις η Τουρκία απάντησε άμεσα προκλήθηκε φόβος και πανικός στην Αθήνα».