Νέα προβλήματα δημιουργούνται στο Παλάτι μετά τις αποκαλύψεις της αυτοβιογραφίας του πρίγκιπα Χάρι για τις σχέσεις του με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Guardian, ο πρίγκιπας Χάρι αναφέρει πως πιάστηκαν στα χέρια μετά από καβγά που έγινε για την Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τον έπιασε από το πέτο και τον πέταξε στο έδαφος. Όπως αναφέρει μάλιστα, ο ίδιος έφερε εμφανή τα σημάδια της επίθεσης του αδερφού του, όπως γρατζουνιές και μώλωπες. Το επεισόδιο τοποθετείται χρονικά στο 2019, με τον Ουίλιαμ να επιτίθεται στον Χάρι σχετικά με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκ την οποία χαρακτήριζε «δύσκολη, αγενή και τραχιά».

Το ντοκιμαντέρ του Χάρι και Μέγκαν

Στα πρώτα έξι επεισόδια του ντοκιμαντέρ, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ αφηγούνται τη ζωή τους και καλύπτουν την περίοδο από την αρχή της σχέσης τους, καθώς έκαναν ταξίδια και έβγαιναν ραντεβού, μέχρι σήμερα που μεγαλώνουν την οικογένειά τους στην Καλιφόρνια.

Οι αποκαλύψεις για όσα βίωναν πριν το Megxit έχουν ανάψει «φωτιές» στην Αγγλία, με το Παλάτι του Μπάκιγχαμ να δέχεται επίθεση και να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Ειδικότερα, στα τρία τελευταία επεισόδια της σειράς ο Χάρι και η Μέγκαν έκαναν κάποιους ισχυρισμούς που έπληξαν τη βασιλική οικογένεια.

Τις στιγμές που οι κάμερες τους ακολουθούν μέσα στο σπίτι, εκείνοι αποκαλύπτουν πιο προσωπικές τους στιγμές, με τον πρίγκιπα Χάρι να αναφέρεται στον αδερφό του, Ουίλιαμ και να περιγράφει άγνωστα περιστατικά της σχέσης τους.

Μεταξύ άλλων, κάνει ειδική μνεία στη στιγμή που ο Ουίλιαμ του είχε φωνάξει μπροστά στη βασίλισσα Ελισάβετ κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης σχετικά με την αποχώρηση εκείνου και της Μέγκαν από τη βασιλική οικογένεια και τονίζει ότι ο αδερφός του έσπασε τον όρκο που είχαν δώσει να μην εκθέσουν ο ένας στον άλλον στον Τύπο. «Ο Ουίλιαμ, ο διάδοχος του θρόνου, είναι κολλημένος στον θεσμό», τονίζει με έμφαση ο Χάρι στο ντοκιμαντέρ.

Έρχονται αποκαλύψεις και από την Μέγκαν Μαρκλ

Έρχονται όμως και οι αναφορές για βιβλίο με τα απομνημονεύματα της Μέγκαν Μαρκλ. Οι αποκαλύψεις αναμένονται εξίσου εκρηκτικές. Η δούκισσα του Σάσεξ εξετάζει να είναι απολύτως ειλικρινής αναφορικά με τα όσα έζησε στο βασιλικό… παρασκήνιο.

Ήταν το 2021 που πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ υπέγραψαν συμφωνία για την έκδοση τεσσάρων βιβλίων με τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να έλαβε προκαταβολή 20 εκατομμυρίων δολαρίων για το «Spare».

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει ήδη κυκλοφορήσει το παιδικό βιβλίο The Bench με τον ίδιο εκδοτικό οίκο. Φημολογείται πως το ζευγάρι ετοιμάζει και ένα βιβλίο ευεξίας. Το βιβλίο που τελικά θα κλείσει τη συμφωνία των τεσσάρων βιβλίων φέρεται να είναι η αυτοβιογραφία της Μέγκαν Μαρκλ.