Το προφίλ των ατόμων που αναγνώρισε στην τελευταία της κατάθεση η ανήλικη – και δεν έχουν ακόμα συλληφθεί – προσπαθεί να ολοκληρώσει η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, προκειμένου να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης όλοι όσοι εμπλέκονται στη δυσώδη υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Την ώρα που εννέα βιαστές βρίσκονται ήδη προφυλακισμένοι, η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, που χειρίζεται τις έρευνες, εξακολουθεί να συγκεντρώνει στοιχεία για το βρώμικο κύκλωμα που είχε στήσει ο 53χρονος Ηλίας Μίχος.

Διαβάστε επίσης: Σεπόλια: Για 70 ευρώ πουλούσε τα βίντεο της 12χρονης ο Ηλίας Μίχος

Η νέα εξέλιξη στην σοκαριστική υπόθεση είναι το γεγονός ότι έχουν αποσταλεί κλήσεις προς απολογία σε άτομα με την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων.

Η 12χρονη, στην τελευταία κατάθεσή της, έχει αναγνωρίσει 13 άτομα, με κάποια εκ των οποίων έχει βρεθεί, καθώς και άλλα με τα οποία έχει ανταλλάξει φωτογραφίες και βίντεο, πάντοτε με την καθοδήγηση του Ηλία Μίχου.

Κλήθηκε σε απολογία ένα άτομο – Έπεται συνέχεια

Αφού λοιπόν ολοκληρώθηκε η ταυτοποίηση των ατόμων από την 12χρονη, σε συνδυασμό με την άρση απορρήτου, η 33η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, ξεκίνησε να καλεί σε απολογία τα άτομα που φέρονται, σε πρώτη φάση, να έχουν ανταλλάξει πορνογραφικό υλικό μέσω πληρωμής.

Σε αυτή την περίπτωση, δηλαδή της ανταλλαγής πορνογραφικού υλικού, ισχύει κλήση για απολογία και όχι σύλληψη, όπως διευκρίνισε μιλώντας στο Live News η δικαστική συντάκτρια του MEGA, Άννα Κανδύλη.

Όπως είπε η δημοσιογράφος, ένα είναι το πρόσωπο που έχει κληθεί μέχρι στιγμής, αλλά έπεται και συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι πληρωμές για την ανταλλαγή του πορνογραφικού υλικού γίνονταν μέσω τραπεζικής συναλλαγής και τα ποσά προσδιορίζονταν – σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 12χρονη – ξεκινούσε από τα 20 ευρώ .