Τα αεροδρόμια της Ευρώπης βρίσκονται εδώ και μήνες στο «κόκκινο». Η μείωση του προσωπικού που έλαβε χώρα στην πρώτη περίοδο της πανδημίας σήμανε ότι η επαναλειτουργία των αεροπορικών δεν έγινε ομαλά.

Την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι στα αεροδρόμια απεργούν ζητώντας αυξήσεις και προσλήψεις προσωπικού. Οι εικόνες χάους είναι καθημερινές με πτήσεις να ακυρώνονται, άλλες να αναβάλλονται και άλλες να καθυστερούν.

Σε αυτό το πλαίσιο θα πρέπει μάλλον να δεις κανείς το βίντεο που ανέβασε ο dj Joel Corry στο TikTok, με χιλιάδες προβολές και δείχνει την μεγαλύτερη ουρά στην ιστορία που έχει παρουσιαστεί σε αεροδρόμιο, να διεκδικεί τον τίτλο του ρεκόρ Γκίνες. Πρόκειται για μια ουρά 4 χιλιομέτρων, με τον κόσμο να βγαίνει ακόμα και στο εξωτερικό τμήμα του αεροδρομίου. «Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο στη ζωή μου», είπε ο dj στο βίντεο του.

 Δείτε το βίντεο

@joelcorry Longest queue in airport HISTORY ✈️ #travel #airport #tourlife #flightdelay #traveltok ♬ HISTORY – Joel Corry & Becky Hill

Ο dj ήταν αρχικά δύσπιστος, λέγοντας: «Μου είπαν ότι αυτή η ουρά είναι τέσσερα χιλιόμετρα» και έτσι ξεκίνησε να πάει ο ίδιος στο σημείο για να εξακριβώσει αν όντως αληθεύει αυτή η είδηση.

Όλες οι αμφιβολίες του καταρρίφθηκαν, καθώς με το που έφτασε ο ίδιος στο σημείο είδε τον κόσμο να βρίσκεται από τον χώρο ασφαλείας σε όλο τον τερματικό σταθμό 1, στη συνέχεια να απλώνεται σε όλη την αίθουσα του Check In και να βγαίνει ακόμα και εκτός της αίθουσας φτάνοντας στον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου.

Όσο για το αεροδρόμιο, πολλοί από τους ακόλουθους σχολίασαν κάτω από το βίντεο ότι μάλλον πρόκειται για το αεροδρόμιο της Κολωνίας στη Γερμανία. Μάλιστα αρκετοί ανέφεραν ότι στο ίδιο αεροδρόμιο αντιμετώπισαν παρόμοιες ουρές, ενώ κάποιοι είπαν πως έχασαν ακόμα και την πτήση τους.