Ο ήχος από το υπερσύγχρονο «Riva», το οποίο μετέφερε επισκέπτες από τις Σπέτσες στο Πόρτο-Beverly-Χέλι, με έκανε να ανασηκωθώ από τη θέση μου. Η θορυβώδης παρέα είχε ενοικιάσει ένα παλιό, πλήρως ανακαινισμένο αρχοντικό στην πίσω πλευρά του νησιού με θέα τη Σπετσοπούλα.

Είχαν φτάσει στο νησί της Μπουμπουλίνας από το St Tropez όπου συνήθιζαν να αράζουν το yacht τους τους καλοκαιρινούς μήνες. Παρατήρησα το πανάκριβο δαχτυλίδι στο δάχτυλο της ωραίας συζύγου του αμερικανού επιχειρηματία. Στενή φίλη της Καρολάιν Ασερ δεν θα μπορούσε παρά να ανήκει στην περίφημη, μοναδική κοπή του οίκου Ασερ.

Η Καρολάιν όπως και η Λιζ Χάρλεϊ «κατηφορίζουν» επίσης στο Πόρτο Χέλι και στις Σπέτσες μετά τη Νότια Γαλλία. Εριξα μια γρήγορη ματιά στο ολοκαίνουργιο Hublot Mykonos limited edition που ο CEO του οίκου των εξαιρετικών αυτών ρολογιών παρουσιάζει την ερχόμενη Τετάρτη στη «Hublot Mykonos boutique».

O Ricardo Guadalupe λατρεύει τη Mykonos, ακριβώς όπως ο Iλον Μασκ και ο νεαρός επιχειρηματίας (ελληνοαμερικανικής καταγωγής) Τζορτζ Μπούσης, που, όπως έχω γράψει, τέλεσε τους γάμους του με τριήμερους εορτασμούς στο κοσμοπολίτικο Νησί των Ανέμων.

Σαμπάνιες, χαβιάρι και δυνατές μουσικές επιλογές δημοφιλών DJs κάτω από τα αστέρια. Οι θαλαμηγοί έριχναν τους προβολείς τους στα σκοτεινά νερά. Αναμένονται εντυπωσιακά private parties on the beach και οι καθιερωμένες αστραφτερές συναυλίες στο «Nammos».

To mega yacht «Topaz» είναι πάντα στις θάλασσες με θέα το «Cavo Paradiso» όταν παίζει ο James Hype. Ακριβώς όπως και τη βραδιά της 25ης Αυγούστου.