Ενα ροζ, λαμπερό σύννεφο από την αγαπημένη σαμπάνια της Εσθήρ Laurent Perrier έπεφτε απαλά μέσα στο κρυστάλλινο κολονάτο ποτήρι.

Η Curve Rose που συνηθίζει να πίνει μαζί με το πρωινό της στο «The Ritz» των Παρισίων ταίριαζε απόλυτα με το sexy μπικίνι της στο χρώμα της αθωότητας και την υπογραφή Versace, όπως επίσης τα white και pink diamonds του ογκώδους δαχτυλιδιού by Lorraine Schwartz.

Η παιδική μου φίλη «κόλλησε» το ποτήρι με την παγωμένη ροζ σαμπάνια, που συνήθως επιλέγουν κυρίες και δεσποινίδες, στο πλούσιο στήθος της.

Το μπούστο της έμοιαζε να «ασφυκτιά» μέσα στο μεταξένιο bra με τους χρυσούς μαιάνδρους-κρίκους που σχεδίασε η δαιμόνια Ντονατέλα.

Η θερμοκρασία στο επιβλητικό mansion στο Πόρτο-Beverly-Χέλι ήταν ανυπόφορη, αν και ήταν ακόμα πολύ πρωί. Η αίσθηση της παγωμένης σαμπάνιας είναι υπέροχη, σχεδόν ευεργετική πάνω στο ηλιοκαμένο της δέρμα.

Εγειρε το κεφάλι της πίσω στη χειροποίητη ξύλινη ξαπλώστρα. Θυμήθηκε ότι η Ντονατέλα Βερσάτσε, η οποία περνούσε τα καλοκαίρια των τελευταίων χρόνων στη δημοφιλέστατη – γεμάτη με υπέρλαμπρες βίλες επιφανών εφοπλιστών – περιοχή, την είχε συμβουλεύσει να «κολλάει» την παγωμένη σαμπάνια στο στήθος της…