Προετοιμασία 10′

ΥΛΙΚΑ (για 1 σάντουιτς)

1 κουλούρι ολικής άλεσης με ηλιόσπορο ή άλλο ψωμί της επιλογής μας

70 γρ. φρέσκια γλυκιά μυζήθρα ή ανθότυρο

2 φράουλες, σε φέτες

1 κ.γ. μέλι

Λίγη κανέλα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Κόβουμε το κουλούρι στα δύο. Φρυγανίζουμε, από τη μέσα πλευρά, και τα δύο κομμάτια σε ένα αντικολλητικό τηγάνι που έχουμε βάλει σε δυνατή φωτιά. Λιώνουμε το τυρί με ένα πιρούνι να λιώσει και αλείφουμε το ένα κομμάτι κουλουριού. Βάζουμε τις φράουλες από πάνω, περιχύνουμε με το μέλι και πασπαλίζουμε με κανέλα. Σκεπάζουμε με το άλλο κομμάτι κουλούρι.