Εμμένει στην πιθανότητα ένα σπάνιο γονίδιο να ευθύνεται για τους θανάτους της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας, η μητέρα των τριών παιδιών Ρούλα Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα, η 33χρονη που έχει κριθεί προφυλακιστέα για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, θέλει να γίνει εκτεταμένος γονιδιακός έλεγχος ως προς τους θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, αποκάλυψε το Σάββατο μιλώντας  στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!»: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλει πλέον να γίνει πιο εκτεταμένος γονιδιακός έλεγχος, γιατί η ίδια πιστεύει ότι εκεί είναι το πρόβλημα».

Απειλές σε μάρτυρες

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!», ο Γιώργος Αναστασόπουλος αποκάλυψε ότι μάρτυρες στην υπόθεση αυτή δέχονται απειλές.

Χαρακτηριστικά, ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Όσο σφίγγει ο κλοιός, τόσο μεγαλύτερη είναι η νευρικότητα. Κάποιοι μάρτυρες έχουν απειληθεί με ανώνυμα τηλεφωνήματα και μηνύματα. Δεν πτοούνται. Για τη σπιτονοικοκυρά συνεχίζεται η διαδικασία της προκαταρκτικής εξέτασης. Γιατροί, νοσοκόμες αλλά και μάρτυρες που δεν έχουν ακόμη καταθέσει έχουν δεχτεί απειλές».