Τα μικρά καταπράσινα σμαράγδια που σχεδιάζει η εγγονή της Λίλυ Σάφρα έλαμπαν στον λαιμό ενός πολύ ωραίου κοριτσιού που λικνιζόταν στους ρυθμούς που έπαιζε ο εξωτικής γοητείας καλογυμνασμένος DJ.

Ο νεαρός άνδρας μού έλεγε ότι στο παρελθόν ερχόταν συχνά τα καλοκαίρια στη Μύκονο για να «ανέβει» στα decks του Cavo Paradiso.

Η Covid-19 τον κράτησε μακριά, αυτό όμως εδώ το καλοκαίρι θα επιστρέψει στη λατρεμένη Mykonos, είτε για να «παίξει» στο Cavo Paradiso είτε (αν τελικά είναι έτοιμο εντελώς) στο Billionaire του Φλάβιο Μπριατόρε που ετοιμάζεται στο κέντρο του Νησιού των Ανέμων.

Ελληνας επιχειρηματίας από τους παλιούς fun του αιγαιοπελαγίτικου, κοσμοπολίτικου νησιού έλεγε ότι η επιστροφή σημαντικών διεθνούς φήμης clubs αλλά και εστιατορίων στο κέντρο της Μυκόνου θυμίζει τις super εποχές, όταν μπροστά στο λιμάνι υπήρχαν οι εμβληματικές Εννέα Μούσες και πιο πάνω το Remezzo. Ο ήλιος αρχίζει να δύει σιγά-σιγά.

Η βραδινή πρόσκληση για φαγητό είναι στο iconic Eden Rock St. Barts και αμέσως μετά για το τελευταίο drink στο Cheval Blanc-St. Barth, το αδελφάκι του αγαπημένου μου hotel στην Courchevel.

Ο Μπερνάρ Αρνό της LVMH μπορεί να αισθάνεται υπερήφανος για αυτά.