Καρδιακή προσβολή μετά από «επίθεση» του Βλαντίμιρ Πούτιν για την αποτυχία των ρωσικών στρατευμάτων στην Ουκρανία έπαθε ο Σεργκέι Σοϊγκού, σύμφωνα με τον Αντόν Γκεραστσένκο, σύμβουλο του ουκρανού υπουργού Εσωτερικών.

Μάλιστα, ο Γκεραστσένσκο υποστηρίζει ότι ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, ο οποίος από τις 11 Μαρτίου έχει εμφανιστεί μόλις μία φορά δημόσια, νοσηλεύεται σε στρατιωτικό νοσοκομείο έπειτα από τη σκληρή κριτική που δέχτηκε από τον πρόεδρο Πούτιν.

Η ανάρτηση στο Facebook

Να θυμίσουμε ότι μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν για «καρατόμηση» του Σοϊγκού από τον Πούτιν, αυτός εμφανίστηκε σε βίντεο. Κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, «ο κ. Σοϊγκού παρουσίασε την έκθεσή του για την ειδική στρατιωτική επιχείρηση», δήλωσε στα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, την περασμένη Πέμπτη.

«Ο υπουργός Άμυνας έχει πολλά ‘στο πιάτο του’ αυτή τη στιγμή», είπε όταν το CNN ρώτησε για την απουσία του υπουργού, εννοώντας ότι έχει να ασχοληθεί με πολλά λόγω της εκστρατείας της Ρωσίας στην Ουκρανία. 

«Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη. Φυσικά, δεν είναι ακριβώς η ώρα για επικοινωνιακή δραστηριότητα – αυτό είναι απολύτως κατανοητό», τόνισε ο Πεσκόφ, αλλά δεν φαίνεται να έπεισε και πολλούς…