Η Εσθήρ επιμένει ότι τα gatherings στα χειροποίητα decks των πλωτών βασιλείων αλλά και τα μινιμαλιστικά, αχανή mansions σε Μύκονο και Σαντορίνη θα γίνουν. Οι διάσημοι DJ ήδη έχουν κλείσει για ιδιωτικά πάρτι (δεν μιλάμε για αυτά των Ποσειδωνίων που θα πραγματοποιηθούν στο άπλετο φως) αλλά και γεύματα μακριά από τη δημοσιότητα. Το χρυσαφένιο, λευκό και γαλάζιο καλοκαίρι στη δημοφιλή Mykonos, που μέχρι πριν από δύο χρόνια είχε ρίξει την Ιμπιζα, το Καπ Φερά και το Πόρτο Τσέρβο στα… βράχια, θα χαρίσει και πάλι εικόνες που μόνο εκεί μπορεί να αντικρύσει κανείς; Ισως ναι!

Η εκτυφλωτική λάμψη, το υπερσύγχρονο, οι θαλαμηγοί των εκατομμυρίων δολαρίων, τα Riva by Gucci και από την άλλη οι γιαγιάδες ντυμένες στα μαύρα, οι γηραιοί ναυτικοί και οι κατσικούλες με τα γαϊδουράκια σε βουνά, μονοπάτια και λόγγους. Οι μεγάλες αντιθέσεις, η επιστροφή στην παράδοση, αυτό το traditional που ενθουσιάζει τις πλατινομαλλούσες συζύγους των billionaires θα είναι και πάλι εδώ. Σε μικρότερες ασφαλώς δόσεις.

Ο Ελληνοκύπριος Νικ Κάντι, ένας δισεκατομμυριούχος που κατασκευάζει μερικά από τα πολυτελέστερα κτίρια στον πλανήτη, έλεγε στο La Loma ότι διεθνή super clubs θα ανοίξουν επιτέλους τις πόρτες τους (ακολουθώντας τα βήματα του ομίλου Pacha) στη Μύκονο. Το Cavo Paradiso έρχεται με… φόρα και εκκωφαντικές μουσικές από top DJ. Οταν οι πρώτες αχτίδες του ήλιου πέσουν στο Paradise, τότε μόνο σταματούν μουσικές και χοροί στην άμμο…