Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη για την υπόθεση της Πάτρας προχώρησε σήμερα το MEGA.

Στις 21 Μαρτίου του 2021, σαν σήμερα δηλαδή, το 6 μηνών βρέφος, η Ίριδα, μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώθηκε και ο θάνατός της.

Σύμφωνα με το Live News, γιατροί αναφέρουν ότι μπροστά τους υπήρξε μία στιχομυθία των γονιών, όπου η μητέρα είπε χαρακτηριστικά στον πατέρα «δεν πειράζει, θα κάνουμε άλλο παιδί εμείς».

Η ανάρτηση στο Facebook

Λίγες ώρες μετά, η 33χρονη έκανε και μία ανάρτηση στο Facebook γράφοντας: «Ενώ περιμένουμε παιδί, η θαυμαστή μητέρα σου χάνει εσένα, Ίριδά μου». Όλα αυτά, ενώ όπως έχει πει η ίδια η μητέρα των κοριτσιών, με τον σύζυγό της είχαν χωρίσει…

Όσον αφορά αυτή την τέταρτη εγκυμοσύνη της νεαρής γυναίκας, ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, επισημαίνει ότι αποτελεί ερωτηματικό για τους γιατρούς το πώς η κύηση αυτή διεκόπη με χάπια ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη, καθώς φέρεται να ήταν 2,5 μηνών έγκυος.

Επίσης, υπογραμμίζει ότι η συγκεκριμένη εγκυμοσύνη φαίνεται να προέκυψε σε μία περίοδο όπου η 33χρονη ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, Μάνο Δασκαλάκη.

Παράλληλα, όσον αφορά την προοπτική χωρισμού, η μητέρα των τριών κοριτσιών φέρεται πως είχε αποκαλύψει σε μία παλαιότερη σχέση της πως πάσχει από καρκίνο. Μάλιστα είχε επικαλεστεί και αντίστοιχο έγγραφο, που όμως αφορούσε τη γιαγιά της, η οποία πράγματι έπασχε από μία μορφή καρκίνου.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, τον Φεβρουάριο του 2012, η μητέρα νοσηλεύτηκε στη Β’ Παθολογική της Πάτρας, έχοντας κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Η Τζωρτζίνα ήταν υγιής μέχρι να πάθει την ανακοπή

Αποκαλύψεις έγιναν στην εκπομπή και για την Τζωρτζίνα. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν από γιατρούς του Καραμανδάνειου νοσοκομείου, η 9χρονη εισήχθη στο νοσοκομείο με αναφερόμενο πρόβλημα σπασμών, χωρίς ύστερα να επιβεβαιωθεί κάτι.

Κάποια στιγμή η μητέρα της κάλεσε τους γιατρούς στο δωμάτιο και εκεί παρατηρήθηκε στο παιδί έλλειψη οξυγόνου, ωστόσο μετά από λίγο επανήλθε σε κανονικά επίπεδα.

Οι αιματολογικές εξετάσεις που έγιναν ύστερα από το συμβάν δεν έδειξαν κάποιο πρόβλημα που να δικαιολογεί την έλλειψη οξυγόνου. Η Τζωρτζίνα ήταν υγιής μέχρι το περιστατικό τις 11ης Απριλίου 2021, που υπέστη ανακοπή και εγκεφαλική βλάβη.