Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» επέλεξε να σπάσει για πρώτη φορά τη σιωπή του ο 27χρονος Αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος είναι και ο πρώτος άνθρωπος που μήνυσε τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο ίδιος στις δηλώσεις του εμφανίστηκε να έχει αρκετή εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και στον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Η μαρτυρία του

«Καλά πήγε όλο. Η έδρα είναι δίκαιη. Δεν έδωσε πολύ περιθώριο στην υπεράσπιση να πει αυτά που είχε πει την προηγούμενη φορά. Τι άλλο θα έλεγε ο κύριος Κούγιας; Προσπαθεί να τον σώσει κάπως. Δε θα τα καταφέρει όμως. Δε γίνεται να θάψει πλέον όλα αυτά που έχει κάνει, όχι μόνο σε μένα αλλά και σε άλλους. Οι φωτογραφίες που παρουσιάσαμε υπήρχαν ήδη στη δικογραφία από όταν είχε γίνει η έρευνα.  Αν μπορούσα να μιλήσω μαζί του δε θα του έλεγα τίποτα. Δεν έχω φοβηθεί απλά έχω κουραστεί και θέλω να τελειώσει όλο αυτό.

» Ήρθα σήμερα όπως και την πρώτη μέρα. Τελείωσα την κατάθεσή μου και τώρα θα φύγω. Αν με χρειαστεί πάλι η έδρα θα επιστρέψω. Ο μάρτυρας υπεράσπισης που είναι από την Ολλανδία θα έρθει επίσης. Έτσι είναι το σύστημα της δικαιοσύνης, αργούν λίγο τα πράγματα. Οι γονείς μου βεβαίως μου συμπαραστέκονται. Το πως νιώθουν… και βέβαια δεν είναι ευχαριστημένοι.

» Έχω ξεκινήσει έναν πόλεμο σε κάποιον που τόσα χρόνια ήταν πανίσχυρος και δεν έβγαινε τίποτα γι’ αυτόν στη φόρα. Έκανα εγώ την πρώτη κίνηση και την πρώτη μήνυση για υπόθεση που δεν έχει παραγραφεί και μπράβο σε όλα τα άλλα παιδιά που βγήκαν και τον κόσμο που ήρθε για να πει την αλήθεια» είπε χαρακτηριστικά ο 27χρονος.

Δείτε αναλυτικά