Δίχρωμο γιαουρτοζελέ

Εμείς επιλέξαμε ζελέ αλόη, μπορείτε όμως να το παρασκευάσει κανείς με όποια γεύση προτιμά.

Food styling Καρολίνα Δωρίτη Φωτογραφία Αναστασία Αδαμάκη

Προετοιμασία 15΄ Αναμονή 4 ώρες

ΥΛΙΚΑ (για 4 μερίδες)

1 συσκευασία ζελέ αλόη χωρίς ζάχαρη

2 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό 2%

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία του και το αφήνουμε για 30 λεπτά, να έρθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Αφαιρούμε ένα μικρό ποτηράκι από το ζελέ και στο υπόλοιπο, αφού κρυώσει, ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι. Μοιράζουμε το μείγμα σε ποτηράκια και τα βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Μόλις πήξουν καλά, μοιράζουμε από πάνω, προσεκτικά, και την ποσότητα που έχουμε κρατήσει στο ποτήρι και τα ξαναβάζουμε στο ψυγείο για άλλες δυο ώρες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γευσιγνώστης
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk