Προετοιμασία 10′, Μαγείρεμα 10′

ΥΛΙΚΑ (για 2 μερίδες)

4 μεγάλα φύλλα λάχανου

1 κόκκινη πιπεριά

3 καρότα κομμένα σε sticks

½ ώριμο αβοκάντο

40 γρ. κάσιους ανάλατο

2 κουτ. σούπας φρέσκο χυμό λεμόνι

1 κουτ. σούπας σάλτσα σόγιας

1 κουτ. σούπας κύμινο

1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Πλένουμε τα φύλλα λάχανου και τα βάζουμε για 10′ σε ζεματιστό νερό. Με μαχαίρι, χαράζουμε την κεντρική τους ίνα για να ανοίγουν και να τυλίγονται ευκολότερα. Κόβουμε το αβοκάντο και τις πιπεριές σε φέτες. Σε μπλέντερ ή μούλτι βάζουμε τα κάσιους, το ελαιόλαδο, το κύμινο, το χυμό λεμόνι, τη σάλτσα σόγιας, το πιπέρι και τα χτυπάμε μέχρι να δημιουργηθεί μια πάστα. Τοποθετούμε στο κέντρο του κάθε φύλλου αβοκάντο, καρότο, πιπεριά και μία κουταλιά από την πάστα κάσιους. Τυλίγουμε σφιχτά σε λαδόκολλα σχηματίζοντας wraps.