Προετοιμασία 15′

ΥΛΙΚΑ (για 4 μερίδες)

50 ml ελαιόλαδο

70 ml χυμός λεμονιού

250 γρ. λευκό λάχανο, λεπτοκομμένο

250 γρ. καρότα τριμμένα

¾ φλ. (περίπου) ανάμεικτα μυρωδικά, ψιλοκομμένα (άνηθος, μάραθος, σέλινο, μαϊντανός, σχινόπρασο)

Aλάτι, πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Χτυπάμε σε ένα μπολ, με έναν αβγοδάρτη, το ελαιόλαδο, με το λεμόνι και το αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε καλά σε ένα μεγάλο μπολ, με τα χέρια, όλα τα υπόλοιπα υλικά. Περιχύνουμε με το μείγμα του ελαιολάδου.