Τα χρώματα στις θάλασσες της Σαντορίνης ξεκινούν από το τιρκουάζ, «περνούν» στο βαθύ μπλε, το μοβ και επανέρχονται σε ένα φωτεινό μπλε, κάτι ανάμεσα στο μπλε των εραστών του Σαγκάλ (1914) και το επίκαιρο πάντα Yves Klein Blue.

Η Χέιλι Μπίμπερ ένιωσε κι εκείνη να «ερωτεύεται» το νησί του Αιγαίου όταν πέρασε από εκεί το προηγούμενο καλοκαίρι. Πληροφορούμαι ότι το καλοκαίρι που έρχεται, φθάνει, το καυτό ολόχρυσο ελληνικό καλοκαίρι, αναμένεται να γίνει ένας πραγματικός χαμός όσον αφορά αφίξεις διάσημων προσώπων και ατέλειωτα ταξίδια με τα υπερπολυτελή mega yachts των καλύτερων ναυπηγείων στον κόσμο.

Ενα καλοκαίρι γεμάτο όνειρα και υποσχέσεις για κάτι καλύτερο. Καινούργια ξενοδοχεία χτίζονται (ίσως και εστιατόρια και private clubs με διεθνή αναγνωρισιμότητα), ενώ κάποιες ιστορικές μονάδες φιλοξενίας δέχονται προτάσεις για εξαγορές. Οι «παραδοσιακοί» ιδιοκτήτες επιμένουν να μην πουλάνε ακόμα, υπάρχει όμως μαθαίνω μεγάλη επιμονή νεαρών επιχειρηματιών όσον αφορά την εξαγορά του κλασικού «Λητώ» στη Μύκονο.

Σκέφτομαι ότι τα καφτάνια του Emilio Pucci θα συνεχίσουν να κάνουν θραύση στη Mykonos, αν και η κατάσταση στις πανάκριβες, exclusive boutiques με τους διάσημους μετρ είναι δύσκολη. Ο κορωνοϊός… απρεπής, αγενής, άκρως επικίνδυνος, καθυστερεί την έλευση ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ. Oh! Mon Dieu!