Η κατάσταση Open air είναι η μόνη «ρεαλιστική» πραγματικά λύση. Ο υπερδιάσημος, στενός φίλος της Ευγενίας Νιάρχου, μάγος των παπουτσιών με την κόκκινη σόλα Christian Louboutin, έριξε πρώτος τον… ολόχρυσο, γεμάτο ρουμπίνια κύβο. Ελληνες πλοιοκτήτες από το Μονακό με πληροφόρησαν ότι ο Louboutin ανέλαβε να σχεδιάσει τον ιστορικό Χορό των Ρόδων σε στυλ Open air!

Ενας χορός που θα πραγματοποιηθεί όχι μέσα στον Φεβρουάριο αλλά το καλοκαίρι. Αυτή τη φορά μακριά από κλειστές, πολυτελείς αίθουσες. Οι καλεσμένοι θα χορεύουν σε βεράντες και κήπους. Φορώντας δωδεκάποντα οι κυρίες και εντυπωσιακά μαύρα σκαρπίνια by Louboutin, πάντα, οι άνδρες. Μήπως όλα αυτά μοιάζουν λίγο σαν όνειρο;

Ο μεγαλοεπιχειρηματίας Τζεφ Μπέζος, ο οποίος οραματίζεται και τελικά πραγματοποιεί τα πλέον μεγαλεπήβολα σχέδια (από την κατάκτηση του Διαστήματος μέχρι τη δημιουργία ενός τεράστιου yacht αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων – για να «περάσει» μάλιστα «γκρεμίζεται» μια ιστορική γέφυρα κοντά στα ναυπηγεία της Ολλανδίας), ετοιμάζεται να εκπληρώσει και πάλι ένα όνειρο, γεμάτο ελληνικά χρώματα. Γαλάζια, λευκά και χρυσαφένια.

Ο Τζεφ, ο οποίος πέρυσι το καλοκαίρι έφθασε στην Αντίπαρο (συναντήθηκε με τα ζεύγη Μητσοτάκη, Χανκς και τη διάσημη designer Ντιάν φον Φίρστερμπεργκ), θα «αριβάρει» (ίσως με το νέο yacht) στη Σαντορίνη. Στη διάρκεια της κρουαζιέρας του στα Greek Islands ο κ. Μπέζος, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, «ερωτεύτηκε» το θεαματικό νησί του ηφαιστείου.

Κάτι όμως γίνεται στη Σαντορίνη! Μάχες με… επίκεντρο το black code και το California σούσι διεξάγονται στα «κακοτράχαλα» γοητευτικά, πάντα, εδάφη της.