Η ιστορία «ζωγραφισμένη» σε απαλά χρυσαφένια χρώματα αλλά και το κόκκινο του θυμού (εκρηκτικό σαν ηφαίστειο) έχει να κάνει με έναν εμβληματικό ηθοποιό, super star του Χόλυγουντ και έλληνες επιχειρηματίες.

Ο «πολύς» λοιπόν κ. Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο οποίος εκτός από ηθοποιός είναι και διεθνούς φήμης επιχειρηματίας (συνεργάζεται με τον διάσημο chef Nobu Matsuhisa, έχοντας δημιουργήσει μαζί του τα γνωστά εστιατόρια ιαπωνικής κουζίνας στο Λος Αντζελες και σε άλλους παγκόσμιους προορισμούς), σκέφθηκε να ανοίξει εστιατόριο Nobu (και ξενοδοχείο) στη Σαντορίνη. Εδώ υπάρχει μια ιδιαιτερότητα.

Τα εστιατόρια στα οποία εμπλέκεται επιχειρηματικά ο Ντε Νίρο (μαζί με τον ιάπωνα chef) λέγονται Nobu, τα υπόλοιπα ονομάζονται Matsuhisa. Οπως αυτό της Αθήνας με τον Mr. Nobu Matsuhisa να συνεργάζεται εδώ και χρόνια με τους αδελφούς Ιωαννίδη που, μην ξεχνάμε, ξεκίνησαν από το Badrutt’s Palace στο St. Moritz.

Ο Ρόμπερτ, ο «αθυρόστομος», όπως τον αποκαλούν στο Χόλιγουντ (μην ξεχνάμε τα χοντρά «βρισίδια» στον Ντόναλντ Τραμπ), έκανε συνομιλίες με διάφορους παράγοντες, τελικά δεν φαίνεται να προχωράει κάτι.

Η θέα στο ηφαίστειο θα παραμείνει συγκλονιστική, χωρίς όμως γεύσεις σούσι by Nobu. Η Σαντορίνη, η Μύκονος, όπως και άλλοι κοσμοπολίτικοι προορισμοί, ετοιμάζονται άλλωστε για άλλα, διεθνούς φήμης super trendy spots να «υποδεχθούν» στη γη τους. Αναμένω με ένα «αστέρι» γεμάτο ακουαμαρίνες, σαν τα γαλάζια ελληνικά νερά, «καρφωμένο» στα μακριά μου μαλλιά.