Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση και στην Αττική στη σκιά της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Το ξεκίνημα έγινε από την Ομόνοια και τον σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ με τους αστυνομικούς να πραγματοποιούν εξονυχιστικούς ελέγχους.

Η επιχείρηση αναμένεται να κρατήσει πολλές ώρες καθώς γίνονται έλεγχοι και σε άλλους συνδέσμους.

Δεκάδες αστυνομικοί, από διάφορες Υπηρεσίες, που συμμετέχουν στην επιχείρηση πραγματοποιούν ελέγχους .

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ., έως αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν έχουν γίνει προσαγωγές.

Λίγο νωρίτερα, στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκαν οι δύο συλληφθέντες από τις εφόδους που πραγματοποίησε η αστυνομία την Πέμπτη σε συνδέσμους των ομάδων της πόλης, με φόντο τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Κατά τις εφόδους συνελήφθησαν οι δύο υπεύθυνοι συνδέσμων ομάδων, ηλικίας 43 και 36 ετών ενώ συνολικά πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 13 οργανωμένους συνδέσμους, αναφέρει το Thesstoday.gr.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια των ερευνών στους συνδέσμους εντοπίστηκαν σιδερογροθιές, λοστοί, μαχαίρια, στειλιάρια, ψαλίδια, κράνη και διάφορα αντικείμενα που προκαλούν σωματική βλάβη.

Σημειώνεται πως συνάντηση με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, έχουν σήμερα το μεσημέρι οι τρεις εκπρόσωποι των ομάδων της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την έξαρση των φαινομένων βίας.