Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της καταγγελίας βιασμού στη Θεσσαλονίκη, καθώς στην ανακρίτρια βρίσκονται πλέον οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις παραδόθηκαν από το τοξικολογικό κέντρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αυτή τη στιγμή εκκρεμούν τα αποτελέσματα μίας ακόμη εξέτασης η οποία αφορά στο εύρος του αλκοόλ στο αίμα της 24χρονης και αυτή αναμένεται να βγει από το αντίστοιχο εργαστήριο στη Βέρνη της Ελβετίας.

Παράλληλα, ο δικηγόρος της 24χρονης Γεωργίας, που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, μίλησε για τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση αναφορικά με την εισαγγελική έρευνα που ξεκίνησε για την ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας.

Ο κ. Θανάσης Ζιώγας, ανέφερε ότι χθες Παρασκευή κατέθεσε ο βασικός κατηγορούμενος για το κύκλωμα, σημειώνοντας ότι κατασχέθηκαν το τηλέφωνο και το λάπτοπ του από ενέργειες που γίνονται από το αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας.

Πρόκειται όπως είπε, μιλώντας στο ΣΚΑΙ για μια νέα έρευνα την οποία με ταχύτητα εκτελούν οι αρχές.

Η κατάθεση της 24χρονης

Όσο για την Γεωργία και την χθεσινή της κατάθεση, τόνισε πως κατέθεσε με θάρρος , για τα όσα κτηνώδη έγιναν στη σουίτα, στο πάρτι της πρωτοχρονιάς.

«Επιβεβαίωσε την ιατροδικαστική έκθεση που αποτυπώνει βία στην Γεωργία, το κατέθεσε και υπάρχει πλήρη ταύτιση με τα ευρήματα της ιατροδικαστική έκθεση. Ό,τι κατέθεσε αποδεικνύεται και από τα μηνύματα και τις κλήσεις που έκανε μέσω του τηλεφώνου της, αυτά τα οποία κατέθεσε περί της ώρας που πήγε, έφυγε, και επέστρεψε στο πάρτι αλλά και της πρόσκλησης που έλαβε».