Μια υπόθεση-σοκ αποκαλύφθηκε σε ναό στην Ηλιούπολη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη από την Ασφάλεια Αττικής ένας ιερέας που λειτουργεί σε εκκλησία της περιοχής, κατηγορούμενος για τον βιασμό μιας 16χρονης.

Το τμήμα ανηλίκων ερευνούσε με μυστικότητα τις τελευταίες δέκα ημέρες την υπόθεση έπειτα από την καταγγελία που έκαναν οι γονείς του παιδιού.

Διατηρούσε στενές επαφές με το παιδί

Το κοριτσάκι, σύμφωνα με πληροφορίες εξετάστηκε από ιατροδικαστή και μετά το τέλος της προανάκρισης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 37χρονος ιερέας διατηρούσε πολύ στενές επαφές με την θεία του παιδιού και μέσω αυτής γνώρισε την 16χρονη, την οποία κακοποίησε σεξουαλικά.

Το παιδί αποκάλυψε στους γονείς του τι συνέβη και αυτοί απευθύνθηκαν αμέσως στην Αστυνομία.

Πατέρας τριών παιδιών ο ιερέας

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον κληρικό, ο οποίος είναι και πατέρας τριών παιδιών, το απόγευμα της Πέμπτης ύστερα από καταγγελία για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο συλληφθείς κατηγορείται ότι διέπραξε τα συγκεκριμένα αδικήματα σε βάρος ανήλικης 16χρονης.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης.