Ο βιασμός στη Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει οργή, ενώ συνεχώς υπάρχουν εξελίξεις σε σχέση με την υπόθεση. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, μέχρι την επόμενη Παρασκευή θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που στάλθηκαν από το Εργαστήριο Τοξικολογίας του ΑΠΘ στην Ελβετία.

Τα δείγματα πάρθηκαν τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου και προτιμήθηκε να σταλούν στο εξωτερικό για να ανιχνευθούν ακόμα και τα πιο πρόσφατα ναρκωτικά.

Δείτε βίντεο

Κατέθεσε και για τη φραστική επίθεση από δικηγόρο εμπλεκόμενου

Στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου πήγε το πρωί της Παρασκευής η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Η Γεωργία κλήθηκε να καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας για τη φραστική επίθεση από συνήγορο του 27χρονου κατηγορουμένου, Βασίλη Λεβέντη.

«Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας, ελπίζω να βρω το δίκιο μου» είπε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν στην είσοδο του αστυνομικού τμήματος. Το περιστατικό φέρεται πως έγινε μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς, όπου η παθούσα μετέβη για να καταθέσει.