Νέα βίντεο από το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό το βράδυ της Πέμπτης στη Βούλα, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA.

Το αποκλειστικό και αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο, έχει καταγραφεί από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής και δείχνει τη συγκλονιστική στιγμή που το αυτοκίνητο του Τζώρτζη Μονογυιού χάνει την πορεία του και συντρίβεται στα δέντρα, με την τραγική κατάληξη για τον επιχειρηματία.

Οι κάμερες, που είναι τοποθετημένες στις λεωφόρους Βουλιαγμένης και Καραμανλή, καταγράφουν την στιγμή της πρόσκρουσης της Ferrari.

Όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο, το αυτοκίνητο κάποια στιγμή χάνει την πορεία του ξαφνικά, χωρίς να παρεμβάλλεται άλλο όχημα ανάμεσα.

Επιπλέον, δε φαίνεται η Ferrari να εμπλέκεται σε «κόντρα» με άλλο όχημα.

Δεν υπήρχε κάποιο «εμπόδιο» που να δικαιολογούσε ελιγμό

Φαίνεται επίσης πως στο σημείο δεν υπήρχε ούτε πεζός που θα δικαιολογούσε έναν ελιγμό της Ferrari αλλά ούτε και κάποιο ζώο.

Καταρρίπτονται λοιπόν οι ισχυρισμοί πως ο Τζώρτζης Μονογυιός ίσως να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου προσπαθώντας να αποφύγει κάτι ή κάποιον που μπήκε στην πορεία του.

Αντίθετα, όπως φαίνεται από το βίντεο ντοκουμέντο, το αυτοκίνητο κάποια στιγμή και για άγνωστη αιτία, φεύγει από τον δρόμο και προσκρούει στα δέντρα, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τυλίγεται στις φλόγες.

Ο Κώστας Λακαφώσης, διερευνητής ατυχημάτων, τονίζει στο LIVE NEWS πως ο Τζώρτζης Μονογυιός σκοτώθηκε από το χτύπημα στον ευκάλυπτο και όχι από τη φωτιά που εκδηλώθηκε.

Αυτή, φαίνεται ότι προκλήθηκε επειδή χτυπήθηκε η αριστερή δεξαμενή, με αποτέλεσμα να χυθεί η βενζίνη και να υπάρξει ανάφλεξη. Η μοιραία Ferrari φαίνεται πως καταστράφηκε ολοσχερώς από τη φωτιά και όχι από την πρόσκρουση, καθώς όπως δείχνουν τα στοιχεία, το σπορ αυτοκίνητο δεν είχε αναπτύξει ιδιαίτερα μεγάλη ταχύτητα.

Η ταχύτητα του αυτοκινήτου

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο Τζώρτζης Μονογυιός την στιγμή που βρισκόταν στην δεξιά στροφή έξω από το βενζινάδικο πίσω από το τιμόνι της Ferrari 488 Pista των 710 ίππων, είχε αναπτύξει ταχύτητα περίπου 90 χιλιομέτρων. Ελάχιστα μέτρα πιο κάτω και ενώ το κόκκινο super car έχει βγει στην ευθεία, η ταχύτητα ανεβαίνει και αγγίζει τα 130 χιλιόμετρα.

Κλάσματα του δευτερολέπτου όμως μετά, ο οδηγός χάνει τον έλεγχο και η Ferrari πλαγιολισθαίνει. Πλέον, το όχημα ανεξέλεγκτο με τον Τζώρτζη Μονογυιό να μην μπορεί να το επαναφέρει, καταλήγει στο δέντρο με την ταχύτητα να υπολογίζεται στα 100 χιλιόμετρα την ώρα.

Η Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού με την τελική των 340 χιλιομέτρων ανά ώρα διαλύθηκε στον κορμό ενός δέντρου που υπάρχει στο σημείο. Από την πλευρά της οικογένειας τονίζεται πως αν υπήρχαν στο σημείο προστατευτικές μπαριέρες ο άνθρωπός τους θα ζούσε.

Σύμφωνα με νεότερα βίντεο φαίνεται ότι στον δρόμο του οδηγού δεν παρεμβάλλεται άλλο όχημα ή πεζός, όπως είχε αρχικά υποστηριχθεί.

Αναμένεται η κατάθεση της συντρόφου του Τζώρτζη Μονογυιού

Η σύντροφος του άτυχου επιχειρηματία που απεγκλωβίστηκε με δραματικό τρόπο λίγο μετά το δυστύχημα, τη νύχτα της περασμένης Πέμπτης, δίνει τη δική της μεγάλη μάχη τραυματισμένη σε νοσοκομείο, χωρίς όπως σημειώνουν άνθρωποι από το περιβάλλον της να γνωρίζει, πως ο άνθρωπός της, είναι νεκρός.

Η Αθηνά Κοντοπάνου έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα στα πόδια και για το πιο σοβαρό τραύμα κοντά στον αστράγαλο, οι θεράποντες γιατροί εκτιμούν ότι θα χρειαστεί μια σειρά από χειρουργικές επεμβάσεις το επόμενο διάστημα.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση περιμένουν να πάρουν κατάθεση από τη γυναίκα του αδικοχαμένου επιχειρηματία, όπως επίσης και από τον Σέρβο ιδιόκτητη της μάντρας στη Γερμανία από όπου πηρέ την πανάκριβή, ελαφρώς μεταχειρισμένη, Ferrari ο Τζώρτζης Μονογυιός.