Νέα δεδομένα έδωσε ο Αλέξης Κούγιας για το τραγικό τροχαίο στη Βούλα που στοίχισε τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό. Ο δικηγόρος σε δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας τόνισε ότι εξετάζει διαφορετικές παραμέτρους, ενώ σημαντική θεωρείται και η κατάθεση της συζύγου του.

Όπως είπε ο κ. Κούγιας, μιλώντας στο ΑΝΤ1, έχει προσωπικό ενδιαφέρον για την υπόθεση, καθώς ήταν ο δικηγόρος του και λίγο πριν την μοιραία σύγκρουση ήταν μαζί.

Ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε και στην αντιδικία που είχε ο Τζώρτζης Μονογυιός με την πρώην σύντροφό του, ενώ επισήμανε ότι την παραμονή των Χριστουγέννων είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για να διεκδικήσει καλύτερη επαφή με το παιδί του.

Ο ίδιος μίλησε για ένα περίεργο δυστύχημα και μάλιστα αποκάλυψε ότι πραγματογνώμονας τροχαίων Παναγιώτης Μαδιάς, του είπε πως είναι αδιανόητο το συγκεκριμένο ατύχημα. Όπως είπε, μεταξύ άλλων, το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου βρέθηκε άθικτο, αφού δεν εξερράγη.

Σημείωσε δε πως θα πρέπει να εξεταστεί και πώς έγινε η παράδοση-παραλαβή του οχήματος, καθώς, όπως ανέφερε, μια νταλίκα έφερε το αυτοκίνητο και το άφησε πάνω στον δρόμο. «Πρέπει να δούμε αν το αυτοκίνητο είχε κάποια βλάβη» υπογράμμισε.

«Υπάρχει μια σιωπή γύρω από το δυστύχημα. Ο Τζώρτζης ήταν πολύ καλός οδηγός», πρόσθεσε ο κ. Κούγιας, καταλήγοντας πως αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.