Κυρίαρχο το Κεντρικό Δελτίο MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ στις 19:45 από Δευτέρα έως Κυριακή, την εβδομάδα 10 με 16 Ιανουαρίου.

Στο δυναμικό κοινό 18-54 οι ειδήσεις του MEGA ξεχώρισαν στην πρώτη θέση με ποσοστό 13,6% με τα δελτία του ανταγωνισμού, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης, να κινούνται σε χαμηλότερα ποσοστά : STAR : 12,9%, ALPHA : 12%, ΣΚΑΙ : 10,9%, ΑΝΤ1: 10,3%, OPEN: 6%, ΕΤ1: 3%.

Με τη διαρκώς αυξανόμενη δυναμική του να καταγράφεται στους πίνακες τηλεθέασης το Κεντρικό Δελτίο MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ κατάφερε να κυριαρχήσει την προηγούμενη εβδομάδα,  με την υψηλότερη επίδοση του να σημειώνεται την Κυριακή 16 Ιανουαρίου όπου πέρασε στην πρώτη θέση σε όλες τις κατηγορίες κοινού και έναντι όλων των δελτίων ειδήσεων ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης.

Συγκεκριμένα, στο σύνολο του κοινού σημείωσε στο σύνολο του κοινού ποσοστό 15,1% και στο δυναμικό κοινό 18-54 ποσοστό 15,4% με διαφορά από τον ανταγωνισμό 2,7 ποσοστιαίες μονάδες. Σε απόλυτο αριθμό τηλεθεατών το Κεντρικό Δελτίο MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ έφτασε τους 687.000 τηλεθεατές με σαφή υπεροχή έναντι του ανταγωνισμού, ενώ από την αρχή λειτουργίας του σταθμού έσπασε το ρεκόρ τόσο σε επίπεδο ποσοστιαίας απόδοσης του όσο και σε αριθμό τηλεθεατών.

Το Κεντρικό Δελτίο MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ στις 19:45 με την Ράνια Τζίμα από Δευτέρα έως Πέμπτη και την Κατερίνα Παναγοπούλου την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, παρακολουθεί και καταγράφει τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας, ψάχνει και αναδεικνύει την ουσία του ρεπορτάζ, φέρνει στο φως ντοκουμέντα και δίνει πάντα με εγκυρότητα και δυναμισμό όλη την εικόνα της επικαιρότητας στην Ελλάδα και τον κόσμο.