Μετανιωμένος δηλώνει ο 34χρονος Αιγύπτιος που κρατούσε όμηρο την 31χρονη σύντροφό του και την ξυλοκοπούσε σε live μετάδοση στο Facebook, απειλώντας ότι θα ανατινάξει στον αέρα την πολυκατοικία στον Άγιο Παντελεήμονα, την Πρωτοχρονιά.

«Μόνο τη χτύπησα. Ήμουν πολύ εκνευρισμένος, γιατί δεν βρεθήκαμε με τη σύντροφό μου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Εκείνη βγήκε μόνη της, δεν απαντούσε στις κλήσεις μου και ανέβαζε βίντεο στο Facebook από την έξοδό της, γεγονός που με στεναχώρησε. Δηλώνω μετανιωμένος για την πράξη μου και ζητώ συγγνώμη», είπε στον ανακριτή.

Η Άννα, το θύμα ξυλοδαρμού, μίλησε αποκλειστικά στο «Χαμογέλα και Πάλι», όπου δήλωσε ότι στο παρελθόν ο δράστης την έχει ξαναχτυπήσει και την είχε κλειδώσει.

«Πίστευα ότι θα αλλάξει, ότι εγώ φταίω… αλλά κοιτάτε που έχουμε φτάσει. Οι γνωστοί μου έλεγαν ότι ο άνθρωπος αυτός δεν είναι για μένα, αλλά δεν ήθελα να τους ακούσω», είπε η Άννα και πρόσθεσε ότι νιώθει φόβο.

«Ο ταξιτζής πιστεύω δεν κατάλαβε τίποτα, επειδή δεν μπόρούσα ούτε να φωνάξω ούτε να ζητήσω βοήθεια. Είχε κοντά στο σώμα μου το μαχαίρι του», είπε.

Σύμφωνα με την ίδια, πιστεύει πως εκείνο που τον εξαγρίωσε ήταν ότι γιόρτασε μόνη της την Πρωτοχρονιά.

«Τον αγαπούσα. Τόσο καιρό τον άντεξα, πίστευα ότι θα αλλάξει, αλλά…», είπε η Άννα.

Στον δράστη ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, με αποτέλεσμα να διώκεται για κακούργημα. Σύμφωνα με τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Γώγο, για την πρώτη δίωξη η επαπειλούμενη ποινή του μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 15 χρόνια, ενώ για την αρπαγή της γυναίκας η επαπειλούμενη ποινή είναι γύρω στα 5 με 10 χρόνια.

«Τα αδικήματα είναι τέτοια που μπορούν να εξασφαλίσουν ποινή που μπορεί να τον αφήσουν στη φυλακή για μεγάλο χρονικό διάστημα», είπε ο κ. Γώγος.

Ο δικηγόρος εκτιμάει πως υπάρχουν κι άλλες κοπέλες που έπεσαν θύματά του στο παρελθόν και απηύθυνε έκκληση να επικοινωνήσουν είτε με τον ίδιο είτε με τις αρχές, προκειμένου να βοηθήσουν τις έρευνες.