Στην ΕΛ.ΑΣ παραδόθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος το μεσημέρι της Τετάρτης μετά από μήνυση που έγινε εναντίον του από κοπέλα με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση. Ο πρώην πλέον παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα είχε ανεβάσει δύο βίντεο με προσωπικές στιγμές τους σε σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής συνοδεύεται από τη δικηγόρο του.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε το thes.gr, το μεσημέρι της Τετάρτης, γύρω στις 15:00, ο παρουσιαστής βγήκε από το σπίτι του στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης με το αυτοκίνητό του.

Πώς φτάσαμε σε αυτή την εξέλιξη;

Ο παρουσιαστής είχε αναρτήσει δύο βίντεο με ερωτικές συνευρέσεις του ίδιου και της καταγγέλλουσας σε σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου εν αγνοία της κοπέλας.

Σύμφωνα με ό, τι έχει γίνει γνωστό, η νεαρή κοπέλα, που δεν είναι η 30χρονη η οποία έκανε την πρώτη καταγγελία, έδωσε στους αστυνομικούς τους ηλεκτρονικούς συνδέσμους από τα δύο επίμαχα βίντεο.

Το είχε προαναγγείλει ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, Απόστολο Λύτρα αργά το βράδυ της Τρίτης υποβλήθηκε μήνυση κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. «Περιμένουμε να δούμε τα αντανακλαστικά της Δικαιοσύνης και των Αρχών» και «νομίζω ότι εντός της ημέρας θα υπάρξουν εξελίξεις», ανέφερε ο ίδιος.

«Όποια κοπέλα έχει πέσει θύμα τέτοιων καταστάσεων να πάει στις αρχές να μιλήσει, δεν έχει να ντραπεί για κάτι. Να μην κατηγορούμε τα θύματα. Είναι φαλλοκρατικό να λέμε ότι οι κοπέλες έφταιγαν που επέτρεψαν καταγραφή. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή, αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να δημοσιοποιεί κατά αυτόν τον τρόπο», είπε.

Ο κ. Λύτρας ανέφερε ότι αν συλληφθεί, θα τεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα. 

Διαβάστε επίσης: Στάθης Παναγιωτόπουλος – Χοντρό επεισόδιο με Κανάκη – Πιάστηκαν στα χέρια

Πόσα είναι τα βίντεο που υπάρχουν στο ίντερνετ

Νωρίτερα μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο ποινικολόγος αποκάλυψε πως τα ροζ βίντεο είναι εννέα: «Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο».

«Εγώ εκπροσωπώ την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία», σημείωσε ο δικηγόρος.

Μπορεί να πάει για κακούργημα;

Όπως διευκρίνισε, μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.00 ευρώ μιλάμε για κακούργημα».

Σημείωσε μάλιστα πως «το αδίκημα είναι αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της», συμπληρώνοντας πως «κάναμε χθες επισήμως την καταγγελία και περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη».

Για την παράνομη πλατφόρμα που διαρρέει προσωπικές πληροφορίες

Σε ό, τι αφορά την παράνομη πλατφόρμα που υποκλέπτει και διαρρέει προς κάθε «ενδιαφερόμενο» ευαίσθητες πληροφορίες γυναικών, ο κ. Λύτρας ανέφερε πως είχε καταγγελία από μια κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη, για τη λειτουργία μιας πλατφόρμας ανταλλαγής πληροφοριών για ερωτικές συντρόφους, λέγοντας πως την επισκέφθηκε και «είδα ανθρώπους από όλη την Ελλάδα να ανταλλάσσουν πληροφορίες για την σεξουαλική ζωή γυναικών από όλη την Ελλάδα.

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία μιας γυναίκας και αναφέροντας ότι μένει εκεί και πως την λένε, κάποιος άλλος από τους χρήστες, προφανώς από την περιοχή της, που τη γνωρίζει ξεκινά και αναφέρει πληροφορίες για την ερωτική ζωή της γυναίκας και όχι μόνο».