Τελικά τι είναι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος; Ενα καλό παιδί που «σε μια κακή συγκυρία» ανάρτησε βίντεο και φωτογραφίες πορνό χωρίς τη συγκατάθεση της παρτενέρ του ή ένας «γλοιώδης πέφτουλας», φορτικός ακόμη και σε ανηλίκους; Αν πιστέψουμε όσα έχουν πει μέχρι τώρα οι υπόλοιποι του «Ράδιο Αρβύλα» είναι το πρώτο: ένας διπρόσωπος καρντάσης που κατάφερε να τους κρύψει τη μήνυση από την πρώην σύντροφό του. Αν πιστέψουμε τις μαρτυρίες γυναικών που βγήκαν με αφορμή τη δημοσιοποίηση της ανάρτησης των βίντεο, είναι ένας τύπος που την πέφτει χυδαία εκμεταλλευόμενος την αναγνωρισιμότητά του, χωρίς να σέβεται καθόλου το ότι η άλλη δεν ανταποκρίνεται.

Πώς συμβιβάζονται αυτά τα δύο; Δεν συμβιβάζονται. Προφανώς οι συμπαρουσιαστές του Παναγιωτόπουλου στο «Ράδιο Αρβύλα» θεωρούσαν αυτή τη συμπεριφορά φυσιολογική, στο πλαίσιο της «σέξι πλάκας», δεν την παρατηρούσαν καν. Ακόμη και όταν ένας 50άρης έφερνε σε δύσκολη θέση μια 15χρονη – αφού δεν ανέβασε ροζ φωτογραφίες της στο Διαδίκτυο, όλα καλά.

Ο Αντώνης Κανάκης επικοινώνησε με την κοπέλα των βίντεο και εντυπωσιάστηκε, όπως έκανε ο ίδιος γνωστό, από «τη σεμνότητα και το ήθος της». Με τις υπόλοιπες κοπέλες που καταγγέλλουν την αισχρή συμπεριφορά του Παναγιωτόπουλου δεν έχει επικοινωνήσει. Οι δικές τους καταγγελίες κινούνται σε μια γκρίζα ζώνη την οποία δεν θέλουν καθόλου να ακουμπήσουν οι τρεις «άμεμπτοι» «Ράδιο Αρβύλα», που εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για την ανάρτηση των βίντεο, προτάσσοντας ότι και οι ίδιοι έχουν παιδιά και δεν ξέρουν τι θα έκαναν αν είχε τύχει στις κόρες τους ένας Παναγιωτόπουλος.

Ομως για τις κόρες τους, και για τις κόρες των άλλων, αυτήν ακριβώς την γκρίζα ζώνη πρέπει να ακουμπήσουν. Να εξετάσουν με άλλη ματιά όσα έκανε ο συμπαρουσιαστής τους πίσω από τις κάμερες αλλά σε κοινή θέα. Ποτέ δεν αντιλήφθηκαν τη δυσφορία συνεργάτιδας της εκπομπής; Δεν έβλεπαν ότι ο Παναγιωτόπουλος έφερνε σε δύσκολη θέση καλεσμένες μουσικούς; Ή επέλεγαν να μην τα βλέπουν, όπως σήμερα επιλέγουν να απαντήσουν μόνο στο αν γνώριζαν για τη μήνυση;