Μετά από καταγγελία κοπέλας με την οποία είχε ερωτική σχέση, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναζητείται από την Αστυνομία για να συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Θυμίζουμε ότι ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας είχε προαναγγείλει αυτή την εξέλιξη με δηλώσεις του στην ΕΡΤ.

Ο παρουσιαστής είχε αναρτήσει εν αγνοία της συγκεκριμένης κοπέλας δύο βίντεο με ερωτικές συνευρέσεις τους σε σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου. Μετά από αυτή την εξέλιξη, η ΕΛ.ΑΣ αναζητά τον πρώην συμπαρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα.

Σύμφωνα με ό, τι έχει γίνει γνωστό, η κοπέλα, που δεν είναι η 30χρονη η οποία έκανε την πρώτη καταγγελία, έδωσε στους αστυνομικούς τους ηλεκτρονικούς συνδέσμους από τα δύο βίντεο.

Τι είχε δηλώσει ο Απόστολος Λύτρας

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, Απόστολο Λύτρα αργά το βράδυ της Τρίτης υποβλήθηκε μήνυση κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. «Περιμένουμε να δούμε τα αντανακλαστικά της Δικαιοσύνης και των Αρχών» και «νομίζω ότι εντός της ημέρας θα υπάρξουν εξελίξεις», ανέφερε ο ίδιος.

«Όποια κοπέλα έχει πέσει θύμα τέτοιων καταστάσεων να πάει στις αρχές να μιλήσει, δεν έχει να ντραπεί για κάτι. Να μην κατηγορούμε τα θύματα. Είναι φαλλοκρατικό να λέμε ότι οι κοπέλες έφταιγαν που επέτρεψαν καταγραφή. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή, αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να δημοσιοποιεί κατά αυτόν τον τρόπο», είπε.

Ο κ. Λύτρας ανέφερε ότι αν συλληφθεί, θα τεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Τα βίντεο που είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο είναι 9

Νωρίτερα μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο ποινικολόγος αποκάλυψε πως τα ροζ βίντεο είναι εννέα: «Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο».

«Εγώ εκπροσωπώ την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία», σημείωσε ο δικηγόρος.

Μπορεί να πάει για κακούργημα;

Όπως διευκρίνισε, μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.00 ευρώ μιλάμε για κακούργημα».

Σημείωσε μάλιστα πως «το αδίκημα είναι αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της», συμπληρώνοντας πως «κάναμε χθες επισήμως την καταγγελία και περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη».

Για την παράνομη πλατφόρμα που διαρρέει προσωπικές πληροφορίες

Σε ό, τι αφορά την παράνομη πλατφόρμα που υποκλέπτει και διαρρέει προς κάθε «ενδιαφερόμενο» ευαίσθητες πληροφορίες γυναικών, ο κ. Λύτρας ανέφερε πως είχε καταγγελία από μια κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη, για τη λειτουργία μιας πλατφόρμας ανταλλαγής πληροφοριών για ερωτικές συντρόφους, λέγοντας πως την επισκέφθηκε και «είδα ανθρώπους από όλη την Ελλάδα να ανταλλάσσουν πληροφορίες για την σεξουαλική ζωή γυναικών από όλη την Ελλάδα.

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία μιας γυναίκας και αναφέροντας ότι μένει εκεί και πως την λένε, κάποιος άλλος από τους χρήστες, προφανώς από την περιοχή της, που τη γνωρίζει ξεκινά και αναφέρει πληροφορίες για την ερωτική ζωή της γυναίκας και όχι μόνο».