Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπου, με την Εισαγγελία Πρωτόδικων Θεσσαλονίκης να ξεκινά έρευνα για την περαιτέρω ανάρτηση βίντεο με προσωπικές στιγμές ερωτικού περιεχομένου από τον πρώην παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα.

Πρόκειται για μια έρευνα που ξεκάθαρα στρέφεται κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς ο εισαγγελέας ζητά από το ηλεκτρονικό έγκλημα να διερευνήσει αν ο άνθρωπος αυτός ανέβασε και πόσα βίντεο ανέβασε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alpha, αναμένεται να γίνει έρευνα σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού, καθώς ακόμα και σε δικά του κανάλια που μπορεί να έχει σε διάφορες πλατφόρμες.

Κινδυνεύει με σύλληψη αν…

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο ίδιος τα έχει ανεβάσει, ακόμα και αν η ανάρτηση έχει γίνει με ψευδώνυμο, τότε ο παρουσιαστής θα συλληφθεί, καθώς πρόκειται για διαρκές αδίκημα, το οποίο προβλέπει την αυτόφωρη σύλληψή του.

Μάλιστα, αν διαπιστωθεί ότι έχει πάρει και χρήματα για αυτά τα βίντεο τότε τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα, γιατί τότε θα πρόκειται για κακούργημα.

Επίσης, το ηλεκτρονικό έγκλημα θα προσπαθήσει να ταυτοποιήσει τα θύματα που φαίνονται σε αυτά τα βίντεο, προκειμένου να καταθέσουν.