Αντιμέτωπος με νέα κατηγορία για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα βρίσκεται είναι ο 48χρονος «ψευτογιατρός» ο οποίος καλείται να απολογηθεί για την πράξη αυτή την Δευτέρα ενώπιον της ανακρίτριας.

Ο 48χρονος κατηγορούμενος αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί επί της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος του και εν συνεχεία να απολογηθεί.

Στο μεταξύ η δίκη του για τις 12 ανθρωποκτονίες και τις 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας για τις οποίες κατηγορείται διεκόπη επίσης για την προσεχή Δευτέρα λόγω ασθένειας ενώ αναπληρωτή ενόρκου.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι από το αποτέλεσμα της ανάκρισης θα εξαρτηθεί αν τελικά ο κατηγορούμενος αποφυλακιστεί στις 16 Δεκεμβρίου λόγω της συμπλήρωσης του 18μηνου που είναι το ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης.

Για να συμβεί αυτό με βάση τη νέα κατηγορία που αντιμετωπίζει θα πρέπει να πείσει την ανακρίτρια γιατί σε διαφορετική περίπτωση εάν τυχόν οι δικαστικές αρχές αποφασίσουν να τον κρίνουν προσωρινά κρατούμενο και για αυτή την πράξη, τότε εκ του νόμου θα παραμείνει στη φυλακή κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης αναμένοντας την κρίση της δικαιοσύνης.