Δεν… υπάρχουν αυτά που έγιναν χθες (28/11) στην Τούμπα, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να μπουκάρουν στον αγωνιστικό χώρο, κυνηγώντας τους πάντες και τα πάντα.

Οι «ασπρόμαυροι» δε μπορούσαν να χωνέψουν τη νέα κάκιστη εμφάνιση της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου και την ήττα που ερχόταν (0-1) από τον Άρη του Μάντζιου, με αποτέλεσμα να εισβάλουν στο γήπεδο στο 92ο λεπτό του ντέρμπι.

Φωτοβολίδες, κροτίδες, καπνογόνα, ιπτάμενα αντικείμενα και μάχες σώμα με σώμα με τις αστυνομικές δυνάμεις, συνέθεσαν το χθεσινό σκηνικό στη ζούγκλα της Τούμπας. Ενας αγωνιστικός χώρος που μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, με το γήπεδο να θυμίζει… Βαγδάτη.

Σήμερα, φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας νέα βίντεο που σοκάρουν, μέσα από την θύρα 4. Από εκεί δηλαδή που ξεκίνησαν τα σκηνικά… πολέμου, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να εισβάλουν στο γήπεδο, διακόπτοντας το ντέρμπι με τον Άρη.

Ετσι, ο ΠΑΟΚ γίνεται και πάλι αρνητικός πρωταγωνιστής σε ένα θλιβερό περιστατικό, με τις σοκαριστικές εικόνες από την Τούμπα να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, ρεζιλεύοντας το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δείτε  ερασιτεχνικά βίντεο, την ώρα που οι οπαδοί των ασπρόμαυρων κάνουν ντου στον αγωνιστικό χώρο: