Τα μαγευτικά τοπία της περιοχής θα τα δούμε και στη μεγάλη κινηματογραφική οθόνη όσοι παρακολουθήσουμε τη νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ «Ο Οίκος Gucci» με τη Lady Gaga και τον Ανταμ Ντράιβερ.

Το συνεργείο του Σκοτ πέρασε αρκετές ημέρες στα χιονοδρομικά κέντρα της Βόρειας Ιταλίας, περιοχή όπου ούτως ή άλλως σύχναζαν οι πραγματικοί Γκούτσι. Και όχι μόνον αυτοί. Δεκάδες ισχυροί το χρήματος και ακόμα περισσότερες διασημότητες, με το που πέφτει το πρώτο χιόνι κάνουν την εμφάνισή τους στην Κοιλάδα της Αόστα και στο Κουρμαγέ.

Για να απολαύσουν μερικές από τις διασημότερες πίστες του κόσμου, για να συναντηθούν χαλαρά (ή και κάνοντας business) μπροστά στα αναμμένα τζάκια των σαλέ τους ή για να χαλαρώσουν σε ένα από τα πεντάστερα ξενοδοχεία που παρέχουν κάθε δυνατή περιποίηση.

Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής», ο Κοσμάς Βίδος μάς ξεναγεί στις χιονισμένες πλαγιές και στα γραφικά χωριά της ορεινής Βόρειας Ιταλίας, προσκαλώντας τους φίλους του ταξιδιού να γνωρίσουν μια εκτεταμένη περιοχή γεμάτη ομορφιά και λάμψη.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»