Σοκαρισμένη εξακολουθεί να παραμένει η κοινή γνώμη  από το τροχαίο δυστύχημα με θύμα 47χρονο ντελιβερά, πατέρα δύο παιδιών, που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη.

Οι συνάδελφοι του μάλιστα, ζητούν τη μέγιστη των ποινών για τον υπαίτιο οδηγό, λίγο πριν συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία τον 47χρονο ντελιβερά.

Σημειώνεται ότι στις 09:00 το πρωί της Τρίτης (02.11.2021) οι διανομείς θα συγκεντρωθούν στο σημείο του δυστυχήματος και στη συνέχεια θα παραστούν στην κηδεία του συναδέλφου τους ντελιβερά στα κοιμητήρια της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη.

Μοτοπορεία με αίτημα την… μεγαλύτερη δυνατή ποινή για τον υπαίτιο

Σήμερα άνθρωποι κάθε ηλικίας άφησαν λουλούδια και λίγα κεράκια, στο σημείο όπου το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (30.10.2021), τραυματίστηκε θανάσιμα ο 47χρονος ντελιβεράς.

Δίπλα από τα λουλούδια ένας σπασμένος καθρέφτης από τη μηχανή που οδηγούσε και ό,τι απέμεινε από το κράνος που φορούσε και το οποίο είχε εμφανή τα σημάδια του δυστυχήματος, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο.

Ντελιβεράδες πραγματοποίησαν νωρίτερα, επίσης, μοτοπορεία και συγκέντρωση, στην οποία εξέφρασαν την επιθυμία να επιβληθεί η μεγαλύτερη δυνατή ποινή στον νεαρό που χτύπησε με το αυτοκίνητό του, τον συνάδελφό τους.

Είχε προκαλέσει ξανά ατύχημα ο νεαρός οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τον διανομέα

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες του ThessToday.gr, ο νεαρός που τραυμάτισε θανάσιμα τον 47χρονο διανομέα και πατέρα δύο παιδιών, το βράδυ του Σαββάτου (30.10.2021), πριν λίγους μήνες είχε προκαλέσει ξανά ατύχημα με το σπορ αυτοκίνητό του. Εκείνο το τροχαίο είχε μόνον υλικές ζημιές και κανέναν τραυματία.

«Το παιδί πήρε ένα αμάξι και γύριζε εδώ κι εκεί. Κάποιοι είπαν ότι μια θεία του από το εξωτερικό τού έστειλε κάποια χρήματα και πήρε αυτό το αυτοκίνητο το διθέσιο. Μια φορά το τράκαρε σε ένα δέντρο στη γειτονιά», αναφέρει ένας ηλικιωμένος γείτονας του νεαρού, ο οποίος παντρεύτηκε πρόσφατα και έχει δύο παιδιά.