Σκηνές αρχαίας τραγωδίας θυμίζουν τα όσα εκτυλίχθηκαν στο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη με θύμα τον 47χρονο ντελιβερά. Λίγα λεπτά μετά το συμβάν, η 16χρονη κόρη του πέρασε από το σημείο. Είδε τη διαλυμένη μηχανή αλλά δεν αντιλήφθηκε ότι ήταν του πατέρα της. Όταν έφθασε σπίτι της και πριν ακόμα μάθει την αλήθεια είπε στη μητέρα της ότι κάτι κακό έχει συμβεί.

Συνέβη και στο παιδί μου

«Ο οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε να φύγει, όμως ευτυχώς τον έπιασαν. Δυστυχώς πολλά τέτοια συμβαίνουν, συνέβη και στο παιδί μου. Κάποιοι που ήταν εκεί στο σημείο φώναξαν αστυνομία, ασθενοφόρο και τον μετέφεραν στο Ιπποκράτειο και μετά μάθαμε και εμείς το κακό που έγινε», τόνισε η μητέρα του 47χρονου.

Όπως λέει η μητέρα του διανομέα είναι αποφασισμένη να κινηθεί νομικά για να αποδοθεί δικαιοσύνη.

«Έκανε δύσκολη δουλειά το παιδί μου. Του άρεσε όμως πολύ. Εγώ του έλεγα όχι, μην είσαι όλη την ώρα στους δρόμους αλλά αυτό ήθελε. Τι να πω… Είναι δύσκολο για όλους μας. Το παιδί μου ήταν παντρεμένο και αφήνει πίσω του και δυο παιδιά, ένα 19χρονο αγόρι και ένα 16χρονο κορίτσι. Δεν θα τον αφήσουμε έτσι αυτόν που το έκανε», πρόσθεσε η μητέρα.