Εχει επισκεφθεί πολλές φορές την Ελλάδα μαζί με την οικογένειά της για διακοπές, είναι όμως η πρώτη φορά που έρχεται για να τραγουδήσει. Η διάσημη βουλγάρα σταρ της όπερας Σόνια Γιόντσεβα θα δώσει ένα μοναδικό ρεσιτάλ στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με δημοφιλείς άριες από έργα του Τζάκομο Πουτσίνι, ενός συνθέτη με τις όπερες του οποίου έχει γνωρίσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Στο ΒΗΜΑgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής», ο Κοσμάς Βίδος μιλάει με τη διάσημη υψίφωνο με αφορμή το ελληνικό ντεμπούτο της, σε μια αποκλειστική συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων περιγράφει την απαιτητική της καθημερινότητα ως εργαζόμενη μητέρα (έχει δύο παιδιά από τον γάμο της με τον μαέστρο Ντομίνγκο Χιντογιάν) και αναφέρεται στις δυσκολίες αλλά και στις χαρές του επαγγέλματός της, στα προσεχή σχέδια και στα όνειρά της.

Η πολυαναμενόμενη εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή τους εορτασμούς για τη συμπλήρωση των 25 ετών του «Μαζί για το Παιδί», της δραστήριας ένωσης η οποία εργάζεται για την ευημερία παιδιών, νέων και οικογενειών που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Την καλλιτέχνιδα θα συνοδεύσει η Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»