Κάτοχος αστεριού είναι πλέον ο Ντάνιελ Κρεγκ, λίγες ημέρες μετά την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «James Bond: No Time To Die».

Ο Κρεγκ, που υποδύθηκε τον Βρετανό πράκτορα από το 2006, είπε λίγο πριν την απονομή ότι ευχαριστεί από τα βάθη της καρδιάς του τους παραγωγούς του Τζέιμς Μποντ, Μάικλ Γουίλσον και Μπάρμπαρα Μπρόκολι και τον συμπρωταγωνιστή του Ράμι Μάλεκ, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και μίλησαν για αυτόν.

«Χωρίς εσάς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα, ευχαριστώ για αυτά τα υπέροχα λόγια. Ευχαριστώ τον Ράμι Μάλεκ για αυτά τα όμορφα λόγια. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα άκουγα τον εαυτό μου να το λέει αυτό, αλλά είναι απόλυτη τιμή να σε πατάνε στο Χόλιγουντ», σημείωσε.

«Αν η ευτυχία μετριέται με την παρέα που διατηρούμε, τότε το ότι είμαι σε αυτό το πεζοδρόμιο περιτριγυρισμένος από όλους αυτούς τους θρύλους με κάνει πολύ χαρούμενο άνθρωπο. Σας ευχαριστώ πολύ» πρόσθεσε.

Ρεκόρ στο Ηνωμένο Βασίλειο

Σημειώνεται ότι το «No Time To Die» κέρδισε κριτικούς και κοινό καταρρίπτοντας τα εισπρακτικά ρεκόρ το Σαββατοκύριακο στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε σχέση με όλες τις προηγούμενες ταινίες του Τζέιμς Μποντ.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ έγινε η 2.704η διασημότητα που τιμήθηκε με ένα αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας.

Τα αστέρια στο Walk of Fame βραβεύονται κάθε χρόνο από το Εμπορικό Επιμελητήριο του Χόλιγουντ, επιλεγμένα έπειτα από εκατοντάδες αιτήσεις.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ