Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για την παρουσία του στη ΔΕΘ και τα όσα είπε εκεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Το βασικό συμπέρασμα είναι ότι ο κ. Τσίπρας τίποτα δεν κατάλαβε και σε τίποτα δεν έχει αλλάξει. Ήταν και είναι εκείνος που θεώρησε εθνική ανάγκη την εξόντωση της μεσαίας τάξης» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καταλογίζοντας «αλαζονεία» στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και έλλειψη κατανόησης στο γιατί οι πολίτες τον καταψήφισαν.

«Το ρολόι του κ. Τσίπρα έχει σταματήσει στο 2014. Δεν απάντησε στα ερωτήματα του σήμερα και του αύριο» επεσήμανε ο κ. Οικονόμου και πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατανοεί την πραγματικότητα με παρωχημένα εργαλεία. Κλισέ και ψέματα. Δήθεν ότι ο ΚΜ νομοθετεί για τους λίγους και σιχυρούς. Ο τσίπρας παραμένει αγκυλωμένος στο παρελθόν. Εκφράζει τη βαθιά συντήρηση σε κάθε επίπεδο πολιτικό και πολιτιστικό. Γι’ αυτό και επέμενε στην επιστροφή και κατάργηση.

Δική μας κουλτούρα η διασφάλιση του ατομικού συμφέροντος μέσα από την προώθηση του συλλογικού συμφέροντος πρόσθεσε και αναφέρθηκε στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης απορρίπτοντας τις κατηγορίες που προσάπτει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των λίγων.

«Οποιαδήποτε απόπειρα να μας ταυτίσει με κάποια ελίτ και οποιαδήποτε αναπαραγωγή ταξικών διπόλων διαψεύδεται από την οικονομική πολιτική και της οριζόντιας υποστήριξης που δίνουμε στον ελληνικό λαό» τόνισε ο κ. Οικονόμου.