Τα δωδεκάποντα με τις λατρεμένες κόκκινες σόλες του Christian Louboutin είναι τα πλέον ακατάλληλα για να προσεγγίσεις δημοφιλέστατο γαλλικό restaurant στο Κολωνάκι.

Οι έξυπνοι, προστατευτικοί σύζυγοι οδηγούν τις συμβίες τους στην «κάτω πλευρά» που βλέπει στο δάσος, διότι δεν διακινδυνεύουν ατυχήματα με γόβες-στιλέτο που αρκετές φορές έχουν οδηγήσει στον κοντινό Ευαγγελισμό.

Οι συζητήσεις γύρω από τη νέα σεζόν, επιχειρηματικές κινήσεις και καινούργια projects, αλλά και… καυτό gossip γύρω από την «τρέλα» του έλληνα επιχειρηματία με την Ντακότα Τζόνσον, πραγματοποιούνται στους κήπους των chic εστιατορίων.

Ο γλυκός μου Τουίτι, ο οποίος πετάει ανάμεσα στα δέντρα, μου είπε ότι κάποια από τα εστιατόρια με τις τιμές στον ουρανό σερβίρισαν ολίγον… ξινισμένα κρασιά με πανάκριβες γαλλικές ετικέτες. Μα είναι δυνατόν;  Μήπως ήταν γαλλικά κρασιά-μαϊμού;

Οι μήνες εγκλεισμού έχουν δημιουργήσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Ακόμα και σε αυτό το γαστρονομικό σκηνικό. Συζητήσεις κάτω από τα δέντρα, σατομπριάν, χαμόγελα, οι γυναίκες που άρχισαν πάλι να ντύνονται κομψά.

Πληροφορούμαι ότι τα ατελιέ haute couture όπως και οι exclusive boutiques με τα Saint Laurent, Valentino, Tom Ford γνωρίζουν στιγμές δόξας λαμπρής.

Οι κυρίες και δεσποινίδες προετοιμάζονται κάνοντας super στυλιστικές επιλογές για τη βάφτιση της οικογένειας Ζαννή και τους γάμους του υιού Ζέμι στο Μόντε Κάρλο…