Η Ούρσουλα συνεχίζει να στριφογυρίζει το ογκώδες διαμάντι στο δάχτυλό της. Ο κολεξιονέρ Γκαλάτσι-Γκαλάτσι, ο οποίος φροντίζει να «εφοδιάζει» τα σαλέ ελλήνων επιχειρηματιών αλλά και ξένων billionaires με έργα Ανίς Καπούρ, Τζεφ Κουνς, Σαγκάλ, Χιρστ, Πικάσο, λέει ότι αυτή την εποχή στο Γκστάαντ πραγματοποιούνται υπέροχες πριβέ συναντήσεις με κλασική μουσική. (Εμείς εδώ στην Αθήνα υποδεχόμαστε στο Ηρώδειο τον νούμερο ένα τενόρο στον κόσμο Γιόνας Κάουφμαν σε ένα μοναδικό κοντσέρτο. Το BHMAgazino είχε φιλοξενήσει πριν από μερικές ημέρες αποκλειστική συνέντευξή του. Το κοντσέρτο αυτό είναι το πρώτο μεγάλο πολιτιστικό και κοινωνικό γεγονός για τη νέα σεζόν.)

Στο κοσμοπολίτικο spot των Αλπεων πραγματοποιείται επίσης τουρνουά βόλεϊ πάνω στην «ψεύτικη» άμμο, η οποία μεταφέρεται στο χιονοδρομικό spot με ειδικά φορτηγά.

Η Ντακότα Τζόνσον, η ωραία ηθοποιός της ταινίας «50 αποχρώσεις του γκρι», η οποία πέρασε αρκετό καιρό στις Σπέτσες για τα γυρίσματα κινηματογραφικής παραγωγής (εκεί ήταν αυτό το καλοκαίρι και ο Ντάνιελ Κρεγκ, τον οποίο φιλοξενούμε στο εξώφυλλο του BHMAgazino), χρησιμοποιεί έλληνα σύμβουλο όσον αφορά την κατασκευή υπερπολυτελούς σαλέ στις Ελβετικές Αλπεις.

Ελληνας πολύ γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος διαθέτει σπίτι στις Σπέτσες (δηλώνει απογοητευμένος για τη ματαίωση της μεγάλης Γιορτής της Αρμάτας), είχε προσκαλέσει την Ντακότα όχι μόνο στο νησί της Μπουμπουλίνας, αλλά και στο «private gathering» το απόγευμα της Πέμπτης σε σουίτα ιστορικού ξενοδοχείου της Αθήνας. Ενα gathering με αφορμή το πέρασμα από το Σύνταγμα αυτοκινήτων που συμμετείχαν στο Rally Akropolis. Η κυρία Τζόνσον δήλωσε όμως τρομερά απασχολημένη…