Μόλις 22 δευτερόλεπτα χρειάστηκε η κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι ώστε να εξαφανιστεί από το σημείο, αφού έλουσε την άτυχη Ιωάννα με το καυστικό υγρό.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, απεικονίζεται η δράστιδα να τρέχει για να περάσει τον δρόμο και να πάρει το ταξί που θα εξαφανιζόταν από το σημείο απέναντι, στις 09:24 το πρωί της 20ής Μαΐου.

Όπως φαίνεται, σε ούτε μισό λεπτό, η 36χρονη περνάει τον δρόμο, και πάει να πάρει το ταξί, κρατώντας στο χέρι της το μπουκάλι με το βιτριόλι.

Επιχειρεί να ανοίξει την πόρτα του ταξί, όμως η πόρτα είναι κλειδωμένη, ώσπου μιλά με την οδηγό που της ανοίγει και μπαίνει στο πίσω κάθισμα για να τη μεταφέρει από την Καλλιθέα προς το Μετς.

Η 36χρονη ήταν στο σημείο για αρκετή ώρα πριν έρθει η Ιωάννα και 5 λεπτά πριν ρίξει το βιτριόλι, μιλά για 25 δευτερόλεπτα με την οδηγό του ταξί.

Δείτε το βίντεο

Η αποτυχημένη απόπειρα

Η 36χρονη έχει οργανώσει καλά το σχέδιό της, καθώς πριν από ένα 24ωρο, τη 19η Μαΐου, είχε κάνει μια αποτυχημένη απόπειρα.

Συγκεκριμένα, στις 09:26 το πρωί, φορά τα ίδια ρούχα, τρέχει και μπαίνει στο ταξί, ενώ βλέποντας το κόκκινο αυτοκίνητο της Ιωάννας, ενώ λεπτό αργότερα, πάει να περάσει τον δρόμο απέναντι.

Όμως τη διαδρομή της καθυστερεί ένας υπάλληλος που κουβαλά εμπόρευμα, με την Ιωάννα να παρκάρει και να μπαίνει στο γραφείο, ενώ η δράστιδα έκατσε στο σημείο για μισή ώρα, μέχρι τις 09:55 και στη συνέχεια αποχώρησε.