Επίθεση με βιτριόλι – Νέα ντοκουμέντα πριν τη δίκη – Αποκάλυψη για το καυστικό υγρό

Αδημοσίευτες φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης, εκείνο το πρωινό της 20ης Μαΐου του 2020 στη Καλλιθέα.

Δύο μέρες έμειναν ως τη στιγμή που η Ιωάννα Παλιοσπύρου κοιτάξει στα μάτια τη γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή και το LIVE NEWS φέρνει στο φως νέα ντοκουμέντα.

Δύο μέρες έμειναν ώσπου να αρχίσει η δίκη της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο και απασχόλησε όσο λίγες. Χωρίς ακόμα να γνωρίζει κάποιος το γιατί. Ένα μυστήριο που μόνο η κατηγορούμενη μέχρι σήμερα μπορεί να ξεδιαλύνει.

Φωτογραφίες – ντοκουμέντο

Το LIVE NEWS παρουσιάζει αδημοσίευτες φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης, εκείνο το πρωινό της 20ης Μαΐου του 2020 στη Καλλιθέα.

Εικόνες που τραβήχτηκαν λίγα λεπτά μετά την τραγωδία. Φαίνεται το βιτριόλι που «βράζει» ακόμα στη γωνία, δίπλα στο ασανσέρ, εκεί όπου η Ιωάννα έγειρε από ένστικτο να φυλαχτεί από τη γυναίκα που ήθελε το κακό της. Σ’ αυτές μπορεί να δείτε πώς στάζουν ακόμα οι τοίχοι από το καυστικό υγρό…


Η Ιωάννα έχει βγει τρέχοντας από την είσοδο των γραφείων, ουρλιάζοντας απ’ τον πόνο, μη μπορώντας ακόμα να καταλάβει το κακό που είχε συμβεί.

Η Έφη, ήταν κρυμμένη στα σκαλιά, δίπλα στο ασανσέρ και παραμόνευε ώσπου να φτάσει το θύμα της. Αυτά είναι τα αποτυπώματα από τα παπούτσια που φορούσε, κάποια από τα στοιχεία που άφησε πίσω της λίγο πριν μπει τρέχοντας στο ταξί που την περίμενε για να διαφύγει.


Η εμμονή της δράστριας

Στα αποκλειστικά ηχητικά ντοκουμέντα που εξασφάλισε και παρουσιάζει το LIVE NEWS από τις συνομιλίες της Έφης με τη χαρτορίχτρα, η 36χρονη δείχνει συνεχώς και επίμονα να αναζητά την ύπαρξη κάποιας γυναίκας η οποία κάνει κακό στη σχέση που ήθελε να έχει.

Χαρτορίχτρα: Η άλλη η γυναίκα ποια είναι που υπάρχει στη ζωή του;

Κατηγορούμενη: Σε ποιον;

Χαρτορίχτρα: Άσ’ τον άλλον. Στον καινούριο.

Κατηγορούμενη: Δεν ξέρω… Εσύ θα μου πεις

Χαρτορίχτρα: Βλέπω και μία άλλη γυναίκα. Τώρα… έχουνε χωρίσει… είναι στα χωρίσματα…

Κατηγορούμενη: Υπήρχε μία σχέση.

Χαρτορίχτρα: Μπράβο.

Κατηγορούμενη: Έχουν χωρίσει αλλά μπορεί να μην το έχει ξεπεράσει ακόμα.

Χαρτορίχτρα: Ναι. Αλλά δεν ξαναγίνεται.

Κατηγορούμενη: Ωραίο αυτό.

Χαρτορίχτρα: Δεν υπάρχει περίπτωση.

Κατηγορούμενη: Ωραία μέχρι εδώ.

Χαρτορίχτρα: Κι αυτή έχει άλλον.

Κατηγορούμενη: Δεν νομίζω, αλλά…

Χαρτορίχτρα: Εγώ ξέρω ότι παίζεται μ’ έναν άλλον τώρα.

Κατηγορούμενη: Μπορεί… Πες… ο… και ο … . Ο καινούριος είναι ο … και ο παλιός ο … . Θέλω να δεις όμως και για τον… αν θα ξαναγυρίσει, αν θα…

Χαρτορίχτρα: Θα δω… θα δω… Μπορείς να μου πεις τι σε φοβίζει πάνω σ’ αυτόν τον άνθρωπο; Τον καινούριο…

Κατηγορούμενη: Ότι είναι άπιστος. Θέλω να δω αν έχει άλλη. Και ο ένας και ο άλλος.

Χαρτορίχτρα: Εδώ υπάρχουν αμφιβολίες και οι αμφιβολίες είναι δικαιολογημένες.

Κατηγορούμενη: Α γεια σου. Αυτό ήθελα να δω.

Η… «σπαθάτη»

Σε άλλο ηχητικό ντοκουμέντο, η Έφη συνομιλεί με διαφορετική χαρτορίχτρα. Πήγαινε συχνά και σε αυτήν. Ή έννοια της πάντοτε η ίδια. Η «σπαθάτη» καστανομελαχρινή…

Χαρτορίχτρα: Εσύ αγχώνεσαι, θα σου μπει πιο έντονη η ιδέα ότι αυτός έχει αυτή τη σπαθάτη. Σκέφτεσαι ότι αυτός τα έχει βρει με αυτή τη γυναίκα τη σπαθάτη καστανομελαχρινή και ότι κάνει κρεβάτι μαζί της. Συζητάει με αυτόν για εσένα, αυτός της λέει για εσένα. Και εσύ τρελαίνεσαι εδώ γιατί θεωρείς από κάτι λόγια που λέει αυτή ότι είναι μαζί.

Κατηγορούμενη: Εγώ ψυλλιάζομαι μία, η οποία δεν ξέρω αν είναι φίλη του.

Χαρτορίχτρα: Θα θεωρήσεις ότι μιλάνε…

Κατηγορούμενη: Εγώ θεωρώ ότι μιλάει με κάποια τέλος πάντων, αυτό.

Χαρτορίχτρα: Με αυτή μιλάει και κάτι θα καταλάβεις, ένα σχόλιό της; Κάτι θα καταλάβεις το οποίο θα σε τρελάνει και δεν είναι τίποτα

Κατηγορούμενη: Αυτή ποια είναι τώρα; Ποια είναι αυτή;

Χαρτορίχτρα: Η μελαχρινή που σου λέω τόση ώρα. Που είναι πάνω από το κεφάλι του που σου λέω τόση ώρα ότι δεν είναι τίποτα, είναι άλλος άντρας επάνω της.

Κατηγορούμενη Κοινώς ότι;

Χαρτορίχτρα: Δεν έχουνε φλερτοκουβέντα.

Κατηγορούμενη: Κατάλαβα.

Η Ιωάννα έχει ξεκαθαρίσει ότι στο δικαστήριο θα είναι εκεί. Το πιο πιθανό είναι να παρουσιαστεί με αυτή εδώ τη μάσκα. Κάτω απ’ την οποία όμως, κρύβονται εικόνες σαν και αυτές, που ανήρτησε τελευταία η ίδια στο διαδίκτυο, υπενθυμίζοντας σε όλους μας το μέγεθος της φρίκης και του απόλυτου δράματος που βιώνει η νεαρή γυναίκα αυτή, ενάμισι χρόνο τώρα.

Μπορούσε να τη σκοτώσει το βιτριόλι;

Όπως τόνισε μιλώντας στο LIVE NEWS ο επίκουρος καθηγητής Χημείας του ΔΙΠΑΕ, Μιχάλης Χάλαρης η ποσότητα που μετέφερε μαζί της η δράστρια είναι αρκετά μεγάλη και μπορεί να προκαλέσει μεγάλα τραύματα στο θύμα και σοβαρές βλάβες.

«Είναι δύσκολο να επιφέρει το θάνατο, ωστόσο οι βλάβες που θα προκαλέσει είναι ανεπανόρθωτες» συμπλήρωσε ο κ. Χάλαρης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk