Με μια λαμπερή πορεία και μια καριέρα ζηλευτή, η Ελένη Μενεγάκη κατόρθωσε να κάνει το τηλεοπτικό κοινό να την αγαπά σε τέτοιο βαθμό που την φωνάζει με το μικρό της όνομα.

Για τους τηλεθεατές όλα αυτά τα χρόνια ήταν το κορίτσι της διπλανής πόρτας που έζησε το όνειρο και έμελλε να γίνει τηλεοπτική βασίλισσα.

Μετά από αποχή ενός χρόνου, από δική της επιλογή, η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στο MEGA και μέσα από το νέο της τρέιλερ φαίνεται η παιχνιδιάρικη διάθεση της.

Όλα αυτά τα χρόνια η παρουσιάστρια μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο αφού το όνομα «Ελένη» είναι ένα δυνατό brand στην τηλεοπτική αγορά.

Φέτος, επέστρεψε με ένα διαφορετικό από κάθε άλλη χρονιά τρέιλερ.

Η φίλη μας, ο δικός μας άνθρωπος… η Ελένη έρχεται να ομορφύνει τα μεσημέρια μας, να γίνει και πάλι η παρέα μας. Μαζί θα ζούμε αληθινές στιγμές και θα μοιραζόμαστε αληθινά συναισθήματα.

Από την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και κάθε μεσημέρι, μαζί θα ξεφυλλίζουμε την πιο καλογραμμένη ατζέντα της ημέρας: lifestyle ειδήσεις, αφιερώματα σε προσωπικότητες που απασχολούν την κοινωνία με τη ζωή και τη δράση τους, ιστορίες Ελλήνων που διαπρέπουν στο εξωτερικό, θέματα ψυχολογίας και ιατρικές συμβουλές, ενότητες για μαμάδες και παιδιά, τάσεις της μόδας και tips για μακιγιάζ, «βόλτα» στον κινηματογράφο.

Αλλά και γευστικές συνταγές, και αγαπημένοι καλεσμένοι.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει για συνοδοιπόρους την πιο «δυνατή» ομάδα: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Σάββας Πούμπουρας, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Δημήτρης Ουγγαρέζος. Απρόβλεπτοι, κεφάτοι και έτοιμοι για σχολιασμό.

Την ειδησεογραφία της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος.

Το νέο restart για την «βασίλισσα» της τηλεόρασης

Η Ελένη Μενεγάκη είπε το καλοκαίρι του 2020 «αντίο» στους τηλεθεατές, έπειτα από σχεδόν τριάντα χρόνια καθημερινής παρουσίας στην μικρή οθόνη.

Ωστόσο η μεγάλη επιστροφή για την βασίλισσα της πρωινής ζώνης -και όχι μόνο- ήρθε σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Το MEGA ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο μεγάλο κανάλι, εκεί από όπου ξεκίνησε.

Η επιστροφή στα τηλεοπτικά πράγματα, είναι ένα νέο restart για εκείνη και το πρώτο της μήνυμα μετά την επίσημη ανακοίνωση του Mega είναι η απόλυτη επιβεβαίωση.

«Ναι! Είναι αλήθεια!
Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA!
Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι!

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

Την πρώτη φορά που πέρασα αυτό το κατώφλι δεν ήξερα τι θα μου έφερνε η ζωή. Ή η τηλεόραση.
Το μυαλό μου πετούσε παντού, χάζευα τα περιοδικά και τραγουδούσα συνέχεια.

Τώρα που γυρίζω, ξέρω πως αυτό που μου έλειψε, αυτό που πεθύμησα πιο πολύ αυτούς τους λίγους μήνες που ήμασταν χωριστά, είναι η επαφή μας!

Η αγάπη που μου στέλνατε απλόχερα, τα γέλια μας, οι άνθρωποι που γνωρίζαμε μαζί, οι ιστορίες που μοιραζόμασταν, τα χρόνια που μεγαλώναμε παρέα. Αυτά θέλω να ξαναβρούμε με νέους τρόπους ή με παλιούς, δεν έχει σημασία… το σημαντικό είναι να είμαστε μαζί και εγώ υπόσχομαι να είμαι πάντα η Ελένη σας, η φίλη που σας χαμογελάει και σας δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής!
Στο MEGA!

Όλα αρχίζουν ξανά….» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στο Instagram η Ελένη Μενεγάκη.

Η ζωή χωρίς την τηλεόραση

Μετά από την τηλεοπτική «αυλαία» η Ελένη Μενεγάκη ταξίδεψε στον προσωπικό της παράδεισο την Άνδρο, προκειμένου να απολαύσει καλοκαιρινές, χαλαρές στιγμές με την οικογένειά της.

Η ίδια συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media ιδιαίτερα στο Instagram όπου σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό και τις κάμερες.

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

Στην πρώτη της εμφάνιση μπροστά στις κάμερες μετά την απόφασή της να αποχωρήσει από τα τηλεοπτικά πράγματα, η Ελένη δηλώνει «μουδιασμένη» χωρίς να κλείνει ωστόσο οριστικά το κεφάλαιο τηλεόραση.

«Νιώθω λίγο… μουδιασμένη μπροστά στις κάμερες. Μ’ αρέσει όταν ακούω ότι σας λείπω! Δεν ένιωσα ότι τώρα πρέπει να κάνω κάτι που δεν το κάνω… Ή πρέπει να είμαι στην τηλεόραση… Νομίζω ότι είχα πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη – περισσότερη από όση χρειαζόμουν ή περίμενα- να κάτσω λίγο ήσυχα.

Σε ότι αφορά τη δουλειά ειλικρινά δεν έχω σκεφτεί τίποτα πέρα από ότι σας είπα την 1η Ιουλίου που σας αποχαιρέτησα. Ήξερα ότι αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να δουλέψω. Ολόκληρη. Ούτε το Γενάρη. Όταν λέμε ολόκληρη, εννοούμε ολόκληρη. Τι θα κάνω παρακάτω δεν το ξέρω. Όπως νιώσω και όπως είναι η κατάσταση και θα δούμε» είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη.

Η χρονιά πέρασε, η Ελένη Μενεγάκη ξεκουράστηκε και αποφάσισε ότι το MEGA θα είναι το κανάλι που θα την φιλοξενήσει στην φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 13:30, η «Ελένη» επιστρέφει στο MEGA.