Μετά από ένα χρόνο απουσίας από τα τηλεοπτικά πλατό, η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση και στο κανάλι από το οποίο ξεκίνησε την καριέρα της, στην ελληνική τηλεόραση στο MEGA.

Από την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου η χαρά επιστρέφει στην μικρή οθόνη μέσα από το χαμόγελο της Ελένης Μενεγάκη στην πιο πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Η ίδια έτοιμη, ανανεωμένη και χαρούμενη μίλησε στο Secret για την μεγάλη της επιστροφή στην τηλεόραση ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε για πρώτη φορά γιατί δεν θέλει να κάνει βραδινή εκπομπή.

«Είναι δύσκολο για μένα να μην κάνω ζωντανό, να μην τα λέμε καθημερινά με τον κόσμο. Αλλάζει όλη μου η διάθεση όταν μπαίνω στο πλατό. Ξέρεις πόσες φορές έχω πάει με μεγάλο ζόρι στη δουλειά και άλλαξε όλη μου η διάθεση με το που πάτησα το πόδι μου στο πλατό;

Οι τηλεθεατές είναι η παρέα μου και δουλεύουμε ο ένας για τον άλλο, γνωρίζοντας τις ανάγκες μας. Αυτό μου έλειψε πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το μεγάλο comeback στην τηλεόραση η Ελένη Μενεγάκη δηλώνει:

«Είχα επιλογές, όπως ξέρετε, να πάω οπουδήποτε… Απλώς, πάω πάντα όπου αισθάνομαι καλά, όπου αισθάνομαι εμπιστοσύνη, και το Mega μου δίνει και τα δύο».

H «βασίλισσα» της ελληνικής τηλεόρασης, εξομολογήθηκε επίσης μυστικά γύρω από το πώς καταφέρνει να διατηρεί τη φρεσκάδα της.

«Είναι θέμα DNA, αλλά ας μην κρυβόμαστε: Με προσέχω, φροντίζω το δέρμα μου, βάζω τις αμπούλες μου, πίνω πολύ νερό, ενώ η μεγαλύτερη βιταμίνη είναι ο ύπνος. Εικοσιπέντε χρόνια κοιμάμαι σαν τα μωρά.

Πιο νωρίς και από τα παιδιά μου. Επίσης, η στρωτή καθημερινότητά μου και το ότι είμαι ένας άνθρωπος που δεν κουβαλώ μαυρίλα μέσα μου. Είμαι χαρούμενη και ευγνώμων με αυτά που έχω στη ζωή μου: τη δουλειά μου, τα παιδιά μου, τον αντρούλη μου, τους γονείς μου. Δεν υπάρχει κάτι να μου μαυρίζει τη ψυχή», δηλώνει χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.